به نظرتون تا ده روز دیگه خوب میشه ببرمش سفر حال هواش عوض شه؟
کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کجا جه طوری با چه وسیله ای چه قدر راه حتی الامکان تا سه ماه سفر دور نره بهتره
با ماشین . چهار ساعت راهه
خونریزی مغزی ندارع و بدنش یکم بی جونه فکر کنم خفیف بوده
جایی که میریم خیلی خوشگله🥲
کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
فعلاا بهش خوب برس از مسافرت واجب ترههم غذایی فکنم آبمیوه طبیعی باید زیاد بخوره هم فیزیوتراپی البته ب ...
فیزیوتراپی لازم ندارع دست پاش حسش از بین نرفته .
آره ممنون آبمیوه میخرم توصیه دیگه هست به کار بیاد ؟
خودم یک سفر در پیش دارم گفتم ببرمش
ببین فامیل ما میرفت از میدون روز میوه جعبه ای و هویج و کرفس هم نایلون بزرگ میخرید یکسره آب میگرفتن م ...
مرسی عزیزم