2777
2789

الان بستریه علائم شدیدی نداره بی جونه 

به نظرتون تا ده روز دیگه خوب میشه ببرمش سفر حال هواش عوض شه؟

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا جه طوری با چه وسیله ای چه قدر راه حتی الامکان تا سه ماه سفر دور نره بهتره

با ماشین . چهار ساعت راهه 

خونریزی مغزی ندارع و بدنش یکم بی جونه فکر کنم خفیف بوده 

جایی که میریم خیلی خوشگله🥲

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
فعلاا بهش خوب برس از مسافرت واجب ترههم غذایی فکنم آبمیوه طبیعی باید زیاد بخوره هم فیزیوتراپی البته ب ...

فیزیوتراپی لازم ندارع دست پاش حسش از بین نرفته . 

آره ممنون آبمیوه میخرم توصیه دیگه هست به کار بیاد ؟

خودم یک سفر در پیش دارم گفتم ببرمش 

فیزیوتراپی لازم ندارع دست پاش حسش از بین نرفته . آره ممنون آبمیوه میخرم توصیه دیگه هست به کار بیاد ؟ ...

ببین فامیل ما میرفت از میدون روز میوه جعبه ای و هویج و کرفس هم نایلون بزرگ میخرید یکسره آب میگرفتن میدادن بخوره 

با روزی یکی دوتا لیوان که جواب نمیده

من اینارو دیدم فقط کار دیگه ای نمی دونم با دکترش حتما مشورت کن 

ببین فامیل ما میرفت از میدون روز میوه جعبه ای و هویج و کرفس هم نایلون بزرگ میخرید یکسره آب میگرفتن م ...

مرسی عزیزم