2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترا گفتن نه نداره.اما حساسیت ب پروتیین گاوی داشتدوماهگی اعتصاب کرد و دیگه تو بیداری شیر نخورد

کدوم دکتر نفهمیده این واضح ترین علامت رفلاکس هست شیر نخوردن  در بیداری 

متخصص گوارش  کودک حتما باید ببری 

رفلاکس داشته الان اگر همچنان شیر نمیخوره داره 

کدوم دکتر نفهمیده این واضح ترین علامت رفلاکس هست شیر نخوردن در بیداری متخصص گوارش کودک حتما باید ب ...

دوتا دکتر بردم

فوق تخصص گوارش بود

یکی هم فوق تخصص اطفال

الآنم نمیخوره تو بیداری. نمی‌دونم انگار عادت کرده دیگه.

تو خوابم خیلی کم میخوره ، چندتا مک میزنه و می‌خوابه

تو بیداری هم سیر خشک خریدم براش نمیخوره اما آب با شیشه میخوره

دوتا دکتر بردمفوق تخصص گوارش بودیکی هم فوق تخصص اطفالالآنم نمیخوره تو بیداری. نمی‌دونم انگار عادت کر ...

رو چه حسابی گفته رفلاکس نداره

حتما داره

شیر نمیخوره وزنم خدب نگرفته دیگه واضح تر این

خوابش چطوره؟ پشت هم یک ساعت میخوابه بیدار نشه؟

رو چه حسابی گفته رفلاکس ندارهحتما دارهشیر نمیخوره وزنم خدب نگرفته دیگه واضح تر اینخوابش چطوره؟ پشت ه ...

ببین خیلیییی بازیکوشه. تا بیداره اصلا نمی‌خواد وقت بذاره برا خوردن. همش بازی بازی‌.

من اول میبرم میخوابونمش بعد شیر میدم

منتها اینقدر خستس ک تا چندتا مک میزنه خوابش می‌بره. بعد شیشه بهش میدم تو خواب گاهی میخوره گاهی نه

خیلی حس بدی ب خودم دارم

من مامان خوبی نبودم😔

بله یک ساعت می‌خوابه پشت سر هم ، خیلی نه ها

خیلی خوش خواب نبست

البته زود با صدا کم بیدار میشه 

واقعیت این در مورد همه رفلاکسی ها صادق هست

خوشبختانه به خاطر آلرژی اش رعایت رژیم غذایی داشتی 

واسه خودش هم رعایت مهمه حتما میدونی.

اصلا و ابدا به تو ربطی نداره هرکس گفت مقصر تویی غلط کرده هزار بار

من دوتا بچه رفلاکسی  الرژیک داشتم که یک سالکی ۹ کیلو هم نبودن حتی

بچه اولم کسی نمی‌دونست رفلاکس چیه و اطرافیان فقط بهم حس منفی میدادن

الان هردو بچه هام بزرگ شدن و مطمئن باش کم وزن بودن مطلقا مشکلی ایجاد نکرده براشون مطلقا

واقعیت این در مورد همه رفلاکسی ها صادق هستخوشبختانه به خاطر آلرژی اش رعایت رژیم غذایی داشتی واسه خود ...

الان حساسیتش خیلی بهتر شده عزیزم

بله رعایت میکردم برا خودش

آخه گفتن رفلاکس نیست.

من همش میگم شاید من اون اوایل کم شیردادن ، بلد نبودم ،عادت کرده ب کم خوردن ... این جور فکرای منفی

همش در حال خود خوری هستم...

واقعا کم آوردم

خونه نشین شدم همه وقتم دارم بهش رسیدگی میکنم 

شکرخوبه اما انتظار نتیجه بهتر داشتم

چ فکرا ک میکردم ببرمش هرروز تفریح مهمونی 

اما واقعا نمیشه

واقعیت این در مورد همه رفلاکسی ها صادق هستخوشبختانه به خاطر آلرژی اش رعایت رژیم غذایی داشتی واسه خود ...

ببخشید چی رو گفتی در مورد همه رفلاکسب ها صادق هست؟

این هفته مجدد میبرم دکتر 

جای دیگه ببینم نظرشون چیه

ببخشید چی رو گفتی در مورد همه رفلاکسب ها صادق هست؟این هفته مجدد میبرم دکتر جای دیگه ببینم نظرشون چیه

اینطور بازیگوشی موقع شیر خوردن در مورد همه بچه های رفلاکس همینه 

نه اصلا ربطی به شما نداره

گرچه الان دیکه اونقدر مهم نیست الان غذا رو خوب بخوره خوبه

اینطور بازیگوشی موقع شیر خوردن در مورد همه بچه های رفلاکس همینه نه اصلا ربطی به شما ندارهگرچه الان د ...

داغون شدم. همش میگم خدا همین یکی رو برام نگه دار و‌موفقش کن من غلط بکنم ب بچه دوم فکر کنم دیگه

غذا هم خیلی دوست داشت و میخورد الان حدود یک ماهی میشه فراهم زیاد نمیخوره مگه با بازی و سرگرمی و...کنار خودمون سر سفره و.. کم میخوره