2777
2789
عنوان

زن مرد مطلقه شدم

2326 بازدید | 83 پست

یک بار برای همیشه میگم چرا زنش شدم تا هربار تاپیک زدم دردو دل کنم نگید تا باید زجر بکشی چرا؟  چون زن مرد بچه دار شدی جای این حرفا تو تاپیکای من نیست 

من تو بچگیم خیلی ازار دیدم 

بچه اول خوانوادم بودم مادرم عقده ای و دهن بین پدرم لاشی و مش... 

مامانم همیشه منو میزد تا حد مرگ میرفتم مدرسه منو میزد میومدم منو میزد غذا میخوردم میزد!  نمیتونست جلو بابام چیزی بگه منو میزذ موهامو میکشید منو رو زمین میکشید فحشم میداد کاش فقط میزد جلو همه خوردم میکرد یعنی چنان زخم زبونایی که حد ندارن فرض کن همسایتون تازه دیروز اومده تو محل مامانت میاد میگه این دختر احممق شوهر معتادم  این یه اشغال از اون سگه 

منو همیشه ازار میداد منت میذاشت 

متاهل و متعهد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه خدا مقایسم میکرد همیشه یه دختر همسایه داشتیم دستش زخم میشد مامانش میبردش بیمارستان

من از دلدرد پریودی بیهوش میشدم مامانم منو میزد میگفت نمایش بازی میکنی مگه ما ادم نیستیم چرا درد نداریم فقط تو داری همیشه حسرتشو میخوردم جلو همسایه فامیل دوست اشنا غریبه خوردم میکرد 

متاهل و متعهد

همیشه خدا مقایسم میکرد همیشه یه دختر همسایه داشتیم دستش زخم میشد مامانش میبردش بیمارستان

بیشتر شبیه یه نامادری بوده تا مادر واقعی البته که خیلی از نامادریا از مادر اصلی مهربون ترند