2777
2789

سلام دوستان

من آبله مرغان نگرفتم تست انتی بادی هم دادم، دکترم گفت اگه حساسی بهتره که بزنی و گفت که ۲ دوزه و باید دوز اول که میزنی یک ماه فاصله باشه و بعد از اخرین دوز ۱ تا ۳ ماه فاصله باشه تا اقدام

یعنی تمام کارهام و درمان هام بهم ریخت با این اوصاف..

واکسن کزازم فکر نکنم موقع ازدواج زده باشم یعنی اونم خیلی وقته نزدم

نمیدونم چی کار کنم واقعا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی اخه خدایی نکرده تو دوران بارداری میگن خدایی نکرده خطرات جبران ناپذیری هم برای مادر هم رشد جنی ...

نه الکی می‌ترسونن 

شما تغذیه تو درست کن چیزای مقوی بخور چیزی نمیشه

💕🧚‍♀️                                               

ابله مرغان ؟واکسن؟ مطمئنی؟! سرخک آره ولی ابله مرغان حداقل تا چند سال قبل واکسن ایران نیومده بود که

اره اومده واکسن ابله مرغان الان حتی به بچه ها از کودکی میزنن تا ایمن بشن تا ایمنی جمعی ایجاد بشه در کشور ولی متاسفانه خیلی محدوده و مرکز بهداشت به من گفت فقط به افراذ با شرایط خاص زده میشه

اره اومده واکسن ابله مرغان الان حتی به بچه ها از کودکی میزنن تا ایمن بشن تا ایمنی جمعی ایجاد بشه در ...

چقدر من دنبالش بودم اون زمان

منم نگرفتم

من بودم میزدم راستش 

بهتره تا سن من همش نگران باشی نونه بگیری