2777
2789
عنوان

در چه صورت باید طلاق گرفت

334 بازدید | 23 پست

شوهرم آدم عصبیه و وقتی شرایط طبق خواسته پیش نمیره زود عصبی میشه به عالم و آدم فحش میده وقتی پول میخوای عصبی میشه میگه پول میخوای چیکار دعوا راه میندازه برام طلا اینا میگیره ولی پول لباس اینا یا پول دکتر دادن برایش مث جون کندن میمونه خرید خونه رو خوب خوب می‌کنه ولی اصلا به چیزای دیگه توجه نمیکنه همیشه هم می‌دونه من خودم پول دارم وقتی پول میخام عصبی میشه میگه خودت داری حالا اونا رو خرج کن با زور متقاعدش میکنم ک مرد برو واسه خودت لباس بگیر اینا دیگ کهنه شده تکراری شده همش میخاد جمع کنه ملک و ماشین بگیره دو تا از دندوناش خراب بود من زورش کردم بره درستشون کنه واقعا خیلی اذیتم با این شرایط اصن بکاری کرده آدم جرعت نکنه پول بخاد ازش خدا ازش نگذره اعتراضی می‌کنی میگه دوس نداری بسلامت خیلی اخلاق گندی داره اصلا هم آبرو داری نمی‌فهمه دعوا میشه صداشو بلند می‌کنه روم فحشای رکیک میده به خودم خانوادم با اینکه خانوادم بدی نکردن در حقش چیکار کنم به نظرتون خیلیم تا حالا قهر کردم رفتم خونه بابام ولی باز برگشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودت رفتی

نرفتم تا حالا مشکل من نیستم که مشکل اصلی شوهرمه اخلاقش بده نرمال نیس میگم من خاطرم النگوهامو بفروشم بدم تو درمان بشی ولی نمی‌فهمه واقعا تاثیر خانوادشم بوده چون پدر خیلی بی مسیولیتی داره و نزدیک سی ساله از دو تا پسراش پول میگیره برای گذران زندگیش

اکه از لحاظ مادی تامیند میکنه به راحتی نمیتونی طلاق بگیری

میدونی چجوری تامین می‌کنه فک می‌کنه همین که خورد و خوراک خونه رو مهیا می‌کنه حله دیگ زن دکتر نداره لباسم ک سالی یکباره یه چندغاز پول بده فک می‌کنه تا یکسال کافیه 

وای زندگی کردن با همچین مردی واقعا سخته اگه مخارج خونه و زندگی رو میده ،خودت برو بیرون کار کن خرج لب ...

لباسم زود ب زود میگیرم ولی اون نمیدونه کی گرفتم چجوری گرفتم اصلا اهمیت نمیده ب لباس پوشش زن ولی من خودم همیشه خوب می‌پوشم بقیه هم فک میکنن  پس شوهرم میگیره نمیدونن خودم با پس اندازم گرفتم مدرک تحصیلی ندارم ولی مدرک فنی حرفه ای دارم

لباسم زود ب زود میگیرم ولی اون نمیدونه کی گرفتم چجوری گرفتم اصلا اهمیت نمیده ب لباس پوشش زن ولی من خ ...

یه سوال تا حالا شده از راه محبت بهش وارد بشین یعنی به تایمی سعی کنی خودتو کنترل کنی و با محبت بهش رفتار کنی؟