2777
2789
عنوان

انگار بچم تصمیم نداره بیاد

217 بازدید | 11 پست

واقعا خسته شدم صبرم تموم شده ۳۹ هفته ام پس کی میخاد بیاد یعنی میشه یه روز منم تاپیک بزنم زایمان کردم دوس دارم هر چه زودتر ببینمش

مامانی عاشقته پسرم(:♥️ ‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون توان صبر کردن ندارم، نمیتونم ۹ ماه رو تاب بیارم!

امید به خدا، ان‌شاالله تا هفته دیگه بیاد، به راحتی زایمان کنین، نتیجه اینهمه صبر رو میگیرین. دیگه تموم شد خواهر، خیلی زحمت کشیدین، یه کوچولو مونده.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
انشالله

سوره انشقاق مرتب بخون..پیاده روی کن..غذاهای مقوی بخور‌‌.غذاهای ملین  مثل انجیر خیس کرده، آلو بخور که موقع زایمان روده ت تخلیه باشه ویبوست اصصصلا نداشته باشی. از شبهایی که میتونی  چندساعتی بدون گریه بچه بخوابی لذت ببر.هرچند الانم خواب سخته..

پارسا پسرمامان😍

خانومایی ک باردارن بی زحمت ب منه اقدامیم میشه کمک کنین خیر ببنین الهی....ماهی ک باردارشدین چن بار اقدام‌داشتین؟ایا نزدیک تخمک گذاریتون بوده؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪