2777
2789

همون‌طور که میدونین تنبیه کردن بچه ها از نوع بدنی چه توی دین مقدس اسلام و چه از نظر روانشناسی تا جای ممکن نهی شده، ولی این روزا برای هرکدوممون ناخواسته پیش اومده که به جهت تغییر رفتار یا هرچیز دیگه متوسل به اینکار شده باشیم و بعدش هم پشیمون. خواستم بپرسم  از نظر شما تنبیه فیزیکی بچه ها تحت هر عنوان و شرایطی اشتباهه یا اگه کنترل شده باشه یه جاهایی به عنوان تلنگر و با هدف اصلاح رفتارشون می‌تونه لازم باشه؟ فقط خواهش می کنم صادقانه پاسخ بدین دلیل اینکه میگم فقط مادران عزیز پاسخ بدن اینه که خودشون چون با تجربه و صاحب فرزند هستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حد یه دمپایی یا پشه کش یکی  دو تا ضربه به نظرم مشکلی نداره خصوصا برای پسربچه ها که تا داد نزنی و اقدام نکنی دست از سرو صدا و شیطنت بر نمیدارن 

ولی تنبیه کوچیک نه کتک حسابی که بچه گریه ش بگیره .این کار روح و روان بچه رو به هم میریزه بچه سرخورده میکنه

همیشه فکر کن فرزندت یک انسان بالغ با تمام احساسات هست ، شما اگه کسی شما رو کتک بزنه چه حسی نسبت به اون فرد پیدا می کنید؟ یا اگر کسی تخقیرتون بکنه یا سرتون داد بزنه؟

بچه هم دقیقا همون احساسات رو تجربه می‌کنه حتی خیلی شدیدتر چون جز پدر و مادر کس دیگه ای رو نداره .

اگه اینطوری به قضیه نگاه کنیم و درک کنیم که بچه تا تجربه و خرابکاری نکنه مهارت های زندگی رو یاد نمیگیره با بچه هامون مهربونم تر خواهیم بود ، بچه اینه ی رفتار بزرگترهاست اگه به بچه احترام بذاری اون هم به خودش اجازه نمیده هرکاری رو بکنه .

به قول امام سجاد (ع) از کسی که عزت نفسش از بین رفت انتظار هر شری رو داشته باش 

چطور انتظار داریم عزت نفس بچه رو با داد و کتک و...از بین ببریم و بعد انتظار داشته باشیم محترمانه برخورد کنه؟!!!

در نهایت به قول استادمون اگه در آخرین آخرین مرحله خواستید بچه رو کتک بزنید حتما قبلش وضو بگیرید چون هم آب وضو اعصابتون رو آروم می‌کنه هم بهتون یادآوری می‌کنه برای رضای خدا و تربیت یک انسان دارید همچین کاری رو انجام میدید نه از سر غضب شخصی

زدن بچه ها مخالفم 

اگه میخواید شرایط دین رو هم بدونید باید بگم بیشتر از سه ضربه قصاص داره پس باید حواس مون باشه که صرف پدر یا مادر بودن اجازه این کار رو به ما نمیده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ