2777
2789

خیلی استرس داشتم اولین بار بود ک تنهایی اسنپ میگیرم

مسیرشم ۱۵ دقیقه بیشتر نبود 

یهو دیدم در قفل شد دیگ قلبم داشت میومد تو دهنم

الانم از دیروز ک اسنپ گرفتم دست چپم انگشت شستم یهو میلرزه بعد قطع میشه دوباره شروع میشه😭😭

(قبلا اصلا نمیترسیدم اما الان مامانمم خیلی منو ترسونده 

بشدت ترسو شدم و استرسی🥲)

چیکار کنم بنظرتون برم دکتر برای دستم؟😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون مامانم اینقد منو ترسونده بخدا💔

مامان منم هی میگه مراقب باش ...تازه من دبیرستانی ام... 

نگران نباش عزیزم فقط خودت حواست باشه مثلا از کدوم مسیر میره و اینا 

پلاک ماشین اینا هم بفرس برای یکی 

اگه خیلی نگرانی... همین

من یه بار ۵صبح اسنپ گرفتم ولی قیافم داغون بودبه خاطر عمل بینی خواستم ازخونه مادرشوهرم برم خونه خودم یعنی مرده عوضییییی هی الکی میگف خانوم راهتون اونوره دیگه اخرسر داشتم سکته میکردم گفتم خدا غلططط کردم یعنی مردم وزنده شدم تابرسم فک کن بااون سرووضع داغون بعد عمل که کل صورت کبوده و اتل روشه واینا بازم یه جوری داشت کثیف بازی درمیورد

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

اسنپ چیکار به تو داره

ماشین عبوری شخصی که سوار نشدی!

تا لغو سفر نزده باشی اون دست از پا خطا نمیکنه چون گیر میفته

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

در ها که قفل کودک دارن اتومات بسته میشن

اسنپ هم فقط وقت سوار شدن دقت کن همون ماشین و همون راننده باشه و ب محض سوار شدن ب خانوادت اطلاع بده سوار شدی و کجای مسیر هستی

راننده های اسنپ هم اطلاعات هویتی و هم اطلاعات ماشینشون کاملا در سامانه ثبت هست

نگران نباش 

نه، احتمالا درست بشه

اسنپ که ترس نداره. من هزار بار تا حالا تنها سوار شدم. تازه خیلی وقتا تو اسنپ خوابمم برده😭 مشخصات راننده و یه لایو لوکیشن  برا یکی از نزدیکات بفرست، خیالت راحت باشه