2777
2789

یه روز شوهر باهام دعوا کردکه باید زاویه فک بزنی چرا هرچی بهت میگم گوش نمیدی  بردمش یه کلینیک  قیمتش شد ۳۴ ملیون مشخص بود پشیمونه ولی روش نمیشد بگه میگفت من رو نهایت ۱۰ تومن حساب کرده بودم ولی اشکال نداره بزن گفتم همینه دیکه فکر کردی این چیزا ارزونه   به خنده گفت کارتم خالی شد  کفتم خب چیکار کنم مگه خودت نخاستی گفت نه عیب نداره بزن   ۳۴ ملیون پیاده شد براش ناراحت شدم جون مشخص بود خیلی بهش فشار اومده  واقعا کارتش خالی شد     گفت فیلر لبم بزن ولی بی زحمت اونو از بابات بگیر دیگه گفتم اونی که درخاست میکنه همونم پولشو میده  به بابای بدبختم چیکار داره  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خودش نخواسته بهش میگفتی اذیت میشی انجام ندم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!