2777
2789
عنوان

چکار کنم دخترمو😢😢

163 بازدید | 29 پست

دخترم خوابه تو خواب لرز داره و سردشه..پتو روشه.چکار کنم گرمش بگیرم تا خوب بشه؟تبش بالاتر نمیره؟یا بیدارش کنم قرصشو بدم بخوره میترسم بیدارش کنم بیشتر به لرز بیفته😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استا دادی بهش ساعت چند؟ هر چهار ساعت استا بده لرزو پتو دوتابنداز ولی تبشم باید چک کنی یهو بالا میر

اره تقریبا ساعتای۹شب خورد..نمیدونم فعلا چکارش کنم لرزشش صبر کنم تموم شه یا بیدارش کنم قرصشو بخوره بچم😢😓

اگه شیاف استامینوفن داری شیاف بذار براش،اگر نه،بیدارش کن استامینوفن یا ی قرص تب بر بده بهش،بذا بعدش ...

آره شیاف استا بزار سر تایمش یا بروفن بده که تبش بالا نره روشم بپوشون ولی زیر جهار ساعت نده یخ میکنه بدنش...شیاف هر ۶ ساعت

تب هر پنج شش ساعت ی بار وقتی اثر قرص میره ،برمیگرده،الان ک لرز داره یعنی برگشته،سریع بیدارش کن با آب ولرم دست و پاشو و صورتشو بور،قرصشو بده،بعد چهل دقه تب میاد پایین راحت میخابه،پنج شش ساعت دیگه دوباره بده،یعنی قبل برگشتن دوباره تب