2777
2789

چکار کنم یه مقدار قشنگ بلد نیستم صحبت کنم بلد نیستم قشنگ رفتار کنم اینو می‌دونم 

بعد اینکه عینکی هستم و شیشه عینک ام هم خیلی شمارش بالاست بعد اینکه دماغ  انحراف داره و غوز 

خب من باید چکار کنم به نظرتون 

فیس ام بچگونس 

و اینکه یدونه از ابرو هام از وسط شکسته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا قیافه ملاک اصلی هیچ وقت نمیشه، جذابیت ظاهری صرفا ممکنه کمی باعث شروع مکالمه بشه!!! پسری که ملاک اصلیش ظاهر باشه دنبال رابطه پایدار و تعهد دار نیست

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

در درجه اول خودتو دوست داشته باش 

من قبلا خیلی بی اعتماد بنفس بودم و خودمو دست پایین میگرفتم از وقتی بیشتر با خودم حال میکنم مردم (چ خانم و چ اقا )از نظرشون جذاب بنظر میام در صورتی که چهرم معمولی و رو به پایینه

امتحانش کن

واقعا قیافه ملاک اصلی هیچ وقت نمیشه، جذابیت ظاهری صرفا ممکنه کمی باعث شروع مکالمه بشه!!! پسری که ملا ...

و جذابیت هم تقریبا چیز نسبی هست، هر دختر یا پسری میتونه از دیدگاه هر فردی جذاب یا زشت باشه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁