2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا مهمه قیافه براتردش کنفراموش نکن قیافه بچه تلفیقی از قیافه زن و مرد میشه

اره دقیقا قبول دارم 

حالا ب این فامیلمون گفتم میگه قیافش تو واقعیت خیلی بهتر از عکسه بزار یربار همدیگرو ببینیذ شاید نظرت عوض شد

چی شده دخترجون

با یکی مجازی آشنا شدم حدود چهار ماه روز اول آشنایی متوجه شدم تو اون جایی که من کار میکردم کار میکنه و پروندم زیر دستش بود به هر حال باهم صحبت میکردیم جوری که کل شبو روزمون باهم بود تو ابرا بودم دقیقا سبک هم با هم تصویری شاید روزی سه چهار ساعت حرف می‌زدیم اما چون شهر دور بود هیچ وقت حضوری همو ندیده بودیم تا اینکه مامان من متوجه شد گفت اگه میخواد بیاد خواستگاری منم اصلا دلم رضا به ازدواج نبود هی میگفتم نه که نمیدونم از سر لج و لجبازی گفتم بهش پسره ام که از خداش بود گفت باشه در عرض یه هفته اومدن خواستگاری من وقتی پسر رو دیدم آب سرد خالی کردن سرم قدش از اون چیزی که فکر میکردم خیلی کوتاه تر بود اما هیچی نگفتم الان کل خانوادش پر شده که اومدن خواستگاری من منم تو یه دودلیه مزخرفیم هم بهش وابستم نمیتونم ترکش کنم بگم نه هم قدش انقد رو عصابمه که نمیتونم چشم پوشی کنم دارم ذره ذره اب میشم نمیدونم درمانم چیه

با یکی مجازی آشنا شدم حدود چهار ماه روز اول آشنایی متوجه شدم تو اون جایی که من کار میکردم کار میکنه ...

تو‌مسئول دیگران نیستی ب این فک کن ک‌قرارع ی عمر با طرف زندگی کنی اگر میبینی نمیتونی خیلی راحت بگو نه

با یکی مجازی آشنا شدم حدود چهار ماه روز اول آشنایی متوجه شدم تو اون جایی که من کار میکردم کار میکنه ...

تو‌مسئول دیگران نیستی ب این فک کن ک‌قرارع ی عمر با طرف زندگی کنی اگر میبینی نمیتونی خیلی راحت بگو نه