2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز بخور اما قند و شکر و تنقلات مصنوعی رو حذف کن سرخ کردنی کمتر بخور یا لااقل با روغن زیتون سرخ ...

من اصلا قند و شکر و تنقلات نمی‌خورم..  سرخ کردنی خیلی کم.. ولی روزی دو تا سه بشقاب برنج میخورم .. نمیتونم جلو شکم خودم بگیرم

خدا منو ببین..
من اصلا قند و شکر و تنقلات نمی‌خورم.. سرخ کردنی خیلی کم.. ولی روزی دو تا سه بشقاب برنج میخورم .. نم ...

برنج متاسفانه درست آدم رو سیر نمیکنه گوشت و مخلفات سعی کن بیشتر بخوری تا برنج کمتر بخوری یا یکی رو بگو بهت تذکر بده بیشتر از یه بشقاب نخوری منم زیاد میخورم 

اگه تحرک و ورزش کنی میسوزه

برای چاقی چه چیزایی خوردی؟ منم خیلی لاغرم قدم ۱۶۸ وزنم ۴۶

همه چی خوردم.یمدت یه نوع قرص سیپروهپتادین با یه قرص دیگه که اسمش یادم نمیاد میخوردم.یمدت معجون ۰۰۷ خوردم .. چندین نوع قرص دیگه ک اسمشون یادم نمیاد استفاده می‌کردم..  

خدا منو ببین..