2777
2789

تب و بیماری داره؟ بچه برادرشوهرم واکسن میخواد بزنه دخترم باهاش هم بازیه گفتم از شماهایی وه تجربه دارید بپرسم

بنظرتون ممکنه تب کنه؟ بچمو نذارم یه مدت باهاش بازی کنه؟

یا اینکه عوارضی نداره؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واکسن مگه مسریه؟! تبم کنه بچه خودش میکنه

اره مسری هست اونسری واکسن انفولانزا زد پدر من دراومد بچم ازش مریض شد

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

چه ربطی داره به دخترت،مسری نیستتب شدید میکنه بی‌حال و نمیتونم دستشو تکون بده

واکسن انفولانزا زد پارسال دختر منم ازش گرفت

تب میکنه و دستش درد میکنه شدیدمن قرص بروفن ۲۰۰ میدادم دخترم یا شربت ش رو بده

واسم خبلی عجیبه خودم که زدم اصلا چیزیم نشد اصلااااااااا

مامانم میگه خواهرامم چیزیشون نشد 

واسم خبلی عجیبه خودم که زدم اصلا چیزیم نشد اصلااااااااامامانم میگه خواهرامم چیزیشون نشد

دخترم دستش درد میکرد

خودمو یادم‌نیست

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
اره مسری هست اونسری واکسن انفولانزا زد پدر من دراومد بچم ازش مریض شد

پسرم امسال واکسن ۶ سالگی زد

دختر کوچیکم مدام پیشش بود و باهاش بازی میکرد 

بعد دو روز پسرم خوب شد

به دخترم هیچی نشد

اینارو جای نگو بهت میخندن

پسرم امسال واکسن ۶ سالگی زددختر کوچیکم مدام پیشش بود و باهاش بازی میکرد بعد دو روز پسرم خوب شدبه دخت ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خب میترسم چ کنم