dandan78 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 3811 عنوان واکسن ورود به مدرسه واکسن شش سالگی منظورمه 63 بازدید | 12 پست تب و بیماری داره؟ بچه برادرشوهرم واکسن میخواد بزنه دخترم باهاش هم بازیه گفتم از شماهایی وه تجربه دارید بپرسمبنظرتون ممکنه تب کنه؟ بچمو نذارم یه مدت باهاش بازی کنه؟یا اینکه عوارضی نداره؟ اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه 1404/04/25 | 02:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مبیناوالنا عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 12977 تب میکنه و دستش درد میکنه شدیدمن قرص بروفن ۲۰۰ میدادم دخترم یا شربت ش رو بده اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
پسرودخترم عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 9192 برای خود بچه سخت برای بقیه نه .باید بچه برادر شوهرتون دوری کن چون واکسن بدنش رو ضعیف میکنه
dandan78 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 3811 واکسن مگه مسریه؟! تبم کنه بچه خودش میکنه اره مسری هست اونسری واکسن انفولانزا زد پدر من دراومد بچم ازش مریض شد اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
مادر۳تاوروجک عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2835 چه ربطی داره به دخترت،مسری نیستتب شدید میکنه بیحال و نمیتونم دستشو تکون بده
dandan78 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 3811 چه ربطی داره به دخترت،مسری نیستتب شدید میکنه بیحال و نمیتونم دستشو تکون بده واکسن انفولانزا زد پارسال دختر منم ازش گرفت اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
dandan78 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 3811 تب میکنه و دستش درد میکنه شدیدمن قرص بروفن ۲۰۰ میدادم دخترم یا شربت ش رو بده واسم خبلی عجیبه خودم که زدم اصلا چیزیم نشد اصلااااااااامامانم میگه خواهرامم چیزیشون نشد اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
مبیناوالنا عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 12977 واسم خبلی عجیبه خودم که زدم اصلا چیزیم نشد اصلااااااااامامانم میگه خواهرامم چیزیشون نشد دخترم دستش درد میکردخودمو یادمنیست اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
مادر۳تاوروجک عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2835 اره مسری هست اونسری واکسن انفولانزا زد پدر من دراومد بچم ازش مریض شد پسرم امسال واکسن ۶ سالگی زددختر کوچیکم مدام پیشش بود و باهاش بازی میکرد بعد دو روز پسرم خوب شدبه دخترم هیچی نشداینارو جای نگو بهت میخندن
مادر۳تاوروجک عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2835 واکسن انفولانزا زد پارسال دختر منم ازش گرفت قبل واکسن مریضی داشته
dandan78 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 3811 پسرم امسال واکسن ۶ سالگی زددختر کوچیکم مدام پیشش بود و باهاش بازی میکرد بعد دو روز پسرم خوب شدبه دخت ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣خب میترسم چ کنم اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
خانومkity عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1167 نه مسری نیست که ویروس نگرفته که واکسن زده مثل همه واکسنایی که تا حالا زدهدختر من تب سنگینی کرد