2777
2789

خیلی داغونم بهم گفت کاردمان ک پسرم نقص توجه متوسط داره ۶ ماه بره بازی درمان خوب میشه ولی من باور نمیکنم

پسرم توخونه خوبه  ولی اونجا اصلا همکاری نکرد .

امروز. از همه  بریدم. از امامی ک  خیلی بهش اعتقاد داشتم از همه از دینمم   سرد شدم  جلو  خودمو خیلی گرفتم

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبور باش همه چی به وقتش درست میشه منم یبار اینطور شدم گفتم دیگ با خدا قهرم ولی بعدش فهمیدم ب صلاحم بوده

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

سلام

خواهرم دینداری باید اینجا ثابت بشه اتفاقا

وگرنه اگر همه چیز باب میل باشه که هنر نیست

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سخخخخت داری امتحان میشی حواست باشه

خیلی خسته ام. دیگ شونه هام توان  نداره  واقعا. حتی شکرهم از رو  زبون گفتم ن از دل

آره یبار کلی نذر کردم همش بدمیاوردم یبار عصبانی شدم گفتم من دیگه هیچ نذری ندارم یا میشه یا نمیشه در ...

خوشبحالت من ک دیگع میگن داره  شد و نشد نداره تموم 

اره شدهولی وقتی بهتون گفتن ۶ ماه کاردرمانی نیازه چرا اینقدر ناامیدین؟۶ ماه که چیزی نیست

ن نیس ولی   اگ نقص توجه باشه ک درمان نداره  دروغه 

خداروهزار مرتبه شکر تا به امروز باتمام سختیها واتفاقات دردناک زندگیم امیدمو به خدا وآبروی ائمه از دست ندادم 

همین چندروز پیش یه موردی پیش اومد که خواستم شروع کنم به اعتراض ولی زودبه خودم اومدم

توهم امیدت به خدای مهربون باشه خودش از دل مشکلات وسختیها بهت جایزه میده درموردپسرت خوبه که زود فهمیدی  حتما کم کم همکاریش بهترمیشه صبور باش من درمورد پسرم خیلی دیرمتوجه شدم وهم خودم هم پسرم خیلی اذیت شدیم