2777
2789

سلام خدمت همگی 

دوستان چند روز بعداز ریموو میتونم برم مهمونی؟ قراره اول مرداد برام مهمون بیاد فردا هم نوبت ریموو دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریمو با مواد یا لیزر؟؟ با مواد که من من تا ۱۰ روز عینک میزدم ،مهمون هم داشتم

با مواد 

زخمش خیلی ضایع میشه؟ چون چندماه دیگه عروسی داریم مجبورم هرچه زودتر ریموو کنم بعد که خوب شد میکرو کنم

ریمو یک جلسه ای با مواد؟حداقل یک هفته زخم شدید هست اگر بد زخم باشی که بیشتر چشم ها و صورت هم سه چهار ...

بله یک جلسه ای با مواد

مجبورم پاکش کنم تتویی که دارم خیلی ضایع هست و سن مو بالا نشون میده

با مواد زخمش خیلی ضایع میشه؟ چون چندماه دیگه عروسی داریم مجبورم هرچه زودتر ریموو کنم بعد که خوب شد م ...

زخمش ضایع که نه ولی ،صورت من تا ۷ رور کلا ورم داشت چشمام عین چینی ها شده بود از ورم . زخمش کمی زمخته دیگه .

دستگاری هم نباید بکنی .

سختیش تا ۱۰ روزه بعد کم کم خوب میشه . 

بعد از یک ماه و نیم که ترمیم کننده زدی ، شب ها پماد زینک اکسید بزن ،بزار قرمزیش بره .

من الان ۷ ماهه ریموو کردم ۹۰ درصد پاک شده . هی به مرور داره محو میشه . مثلا ماه اول ۵۰ درصد پاک بشه ماه دوم و سوم ۷۰ و بعدش بیشتر 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
بله یک جلسه ای با موادمجبورم پاکش کنم تتویی که دارم خیلی ضایع هست و سن مو بالا نشون میده

الان وقت بدی هست گرما و نور خیلی خیلی اذیت میکنه اگر انجام دادی اصلا نباید بزاری آفتاب و گرما بخوره که بدجور میسوزه 

اصلا هم جاشو دست نمانی که گود میشه 

مراقبت میخواد دیگه