2777
2789
عنوان

بیاین

58 بازدید | 9 پست

سلام شبتون بخیر

عزیزان لطفا اگر کارمند بانک داریم توی سایت اعلام کنه و راهنماییم کنه یسری سوال میخوان بپرسم درباره استخدام در بانک..... متشکر❤️

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

@آتهینا‍ میشه عزیزم شما راهنماییم کنی لطفا🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

@آتهینا‍ میشه عزیزم شما راهنماییم کنی لطفا🙏🏻

عزیزم من کارمند بانک نیستم سرپرست مالی هستم 

اگر فکر میکنی میتونم جواب بدم درخدمتم

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من کارمند بانک نیستم سرپرست مالی هستم اگر فکر میکنی میتونم جواب بدم درخدمتم

لطف کردین که اومدین ❤️ من چندتا سوال می‌پرسم اگر میدونستین جواب بدین متشکر🌹

سرپرست مالی بانک هستین یا اداره ی دیگه ای؟

خب من اگر بخوام وارد بانک بشم باید چه رشته ای توی دانشگاه بخونم؟

مصاحبه و آزمون استخدامیش چطوریه؟

حقوقش چقدره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطف کردین که اومدین ❤️ من چندتا سوال می‌پرسم اگر میدونستین جواب بدین متشکر🌹سرپرست مالی بانک هستین ی ...

نه یه اداره دیگه هستم زیر مجموعه وزرات اقتصاد

بهترین رشته برای قبولی بانک حسابداری با معدل خیلی خوب هستش .دانشگاهش بهتره دولتی یا پیام نور باشه 

ولی مهمترش معدل هستش

در کنارش مدارک زبان و کامپیوتر رو اوکی کن که بهتره از مرکز جهاد دانشگاهی گرفته بشه

مصاحبه اش بیشتر بحث های تخصصی حسابداری و زبان و بعضی بانکها مسائل اعتقادی هستش

توی دانشگاه و محل سکونتت هم نباید مسئله ی اخلاقی و پوشش نامناسب داشته باشی و مخصوصا به تازگی از لحاظ سیاسی و مجازی هم چک میکنن

حقوق بانک کارمند ساده الان حدود ۵۰ هستش ولی تسهیلات خیلی خوبی دارن در کنار این حقوق

منتها شما فعلا روی درست تمرکز کن که با معدل بالا قبول شی

چون بانک یا هرجای دیگه وقتی از لحاظ علمی پر باشی استخدامت راحتتره

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

نه یه اداره دیگه هستم زیر مجموعه وزرات اقتصادبهترین رشته برای قبولی بانک حسابداری با معدل خیلی خوب ه ...

من کلاس زبان میرفتم ۱۲ ترم خوندمو گذاشتمش کنار چون درس داشتم حالا باید بیشتر بخونم یعنی؟

کلاس کامپیوتر تاحالا نرفتم خودشون آموزش نمیدن آخه من ی جا خوندم که از طرف خود بانک آموزش میدن کامپیوتر رو 

خب الان چند ماه هستش که چادر میپوشم و اخلاقم توی محل سکونت و همچنین مدرسه خوبه و تاحالا مشکلی پیش نیومده فعالیت های سیاسی هم که اصلا ندارم و پروفایل تمام اپلیکیشن هام مذهبیه و عکس خودم نیست قبلا عکس خودم بوده ولی میتونم شمارمو عوض کنم از این لحاظ که پروفایل هامو چک میکنن 

حقوق و تسهیلاتشم پس خوبه 

پس امسال که سال آخره باید بیشتر و بهتر از سال‌های قبل بخونم 

متشکر از پاسخگوییتون ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من کلاس زبان میرفتم ۱۲ ترم خوندمو گذاشتمش کنار چون درس داشتم حالا باید بیشتر بخونم یعنی؟کلاس کامپیوت ...

معمولا سه چهار سال آخر یعنی مثلا از دوران دانشگاه مهمه که مسئله ایی نداشته باشی

خیلی خوبه از الان دنبال پیشرفتی

زبان و کامپیوتر رو کنار درست ادامه بده و مدارکش رو بگیر تا قبل استخدام.بهتره و امتیاز محسوب میشه.مرتب هم کامپیوتر کار کن دستت سریع بشه تا اونوخت

وقت زیاد داری .نگران نباش

معمولا سه چهار سال آخر یعنی مثلا از دوران دانشگاه مهمه که مسئله ایی نداشته باشیخیلی خوبه از الان دنب ...

آخه واقعا بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم متاسفانه کامپیوتر ندارم و اینکه پول کلاسای کنکورم و کتابای تست....شده ۵۰ میلیون واقعا نمیتونم دیگه بیشتر از این هزینه کنم 

و اینکه وقتی قبول بشی دوره آموزشی برات میزارن دیگه درسته؟

ممکنه مثلا بانک اطراف شهر محل سکونت بخوای کار کنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه واقعا بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم متاسفانه کامپیوتر ندارم و اینکه پول کلاسای کنکورم و کتابای ...

الان که نگفتم برو 

مثلا از سال سوم دانشگاه هم بری اوکی

ولی خیلی فرق داره تو مدرکشو قبل استخدام داشته باشی

اون دوره ای که بعد استخدام میزارن مربوط به سیستم های بانکیه نه مهارتهای کامپیوتری.

فعلا شما تمرکزت رو بزار رو قبولی دانشگاه.موفق باشی

الان که نگفتم برو مثلا از سال سوم دانشگاه هم بری اوکیولی خیلی فرق داره تو مدرکشو قبل استخدام داشته ب ...

خیلی ممنون از لطف شما 💐

متشکر از پاسخگویی و وقتی که گذاشتین سلامت باشین ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40