2777
2789
عنوان

بهترین جراح بینی تو مازندران کیه

48 بازدید | 11 پست

دوستان میخوام بینیمو عمل کنم ولی انحراف دارم دکتری میشناسید ک کارش عالیه باشه تو مازندران ک حتی انحرافو هم درست کنه؟؟؟؟نمونه کاراشونو دیدید؟اگر پیجشون رو هم دارید بزارید اینجا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا میگن خوب نیست

ماله یکی اقوام چند سال پیش عمل کرده بود پیشش خیلی قشنگ شده بود بهش اومده بود خیلی دو نفر دیگم هستن قبل عید رفتن برای عمل من فقط دورانی که چسب میزدن دیدمشون که کلی ورم داشتن دیگه الان نمی‌دونم برای اونا چطور شده راضین یان

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

بعضیا میگن خوب نیست

توکلی خوب نیست

داداشم چند سال پیش پیشش عمل کرد اصلا خوب نشد

اصلاااا توصیه نمیکنم

ولی شنیدم صبا توسلی تو بابل بهتره بازم مطمئن نیستم

برو تو پیجش ببین

دکتر خوبم پیدا کردی لطفا به منم بگو

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
توکلی خوب نیستداداشم چند سال پیش پیشش عمل کرد اصلا خوب نشداصلاااا توصیه نمیکنمولی شنیدم صبا توسلی تو ...

کارای صبا توسلیو دیدم خوشم اومد مثل اینکه خیلی هم خوش اخلاقه دونفر تو تهران هم خوشم اومد یکیش شفیعی یکیش ارزو خوانساری 

کارای صبا توسلیو دیدم خوشم اومد مثل اینکه خیلی هم خوش اخلاقه دونفر تو تهران هم خوشم اومد یکیش شفیعی ...

خب پس صبا توسلی خوب بوده،فکر کنم هزینش یه کم به نسبت بقیه تو مازندران بالاست که به نظرم خیلی ارزششو داره که پول خوب بدی بینیتو خوب در بیاره

تهران خب دکتراش بیشترن دست ادم بازتره ولی خب واسه بعده عمل رفت و‌ امد مشکله ،نمیتونی همش با بینیه عمل کرده بری و بیای مگه اینکه خواهری برادری یه اقوام نژدیک و‌صمیمی داشته باشی بتونی یکی دو ماه خونشون بمونی که برای تعویض چسب و این کارا به مشکل رفت و امد نخوری

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
خب پس صبا توسلی خوب بوده،فکر کنم هزینش یه کم به نسبت بقیه تو مازندران بالاست که به نظرم خیلی ارزششو ...

اره تهران سخته خیلی هیچکسم ندارم اونجا از مازندران باید برم ک نهایت اگر تهران عمل کنم چسبو مازندران عوض میکنم دیگ چاره چیه