2777
2789

شوهرم و خواهرش خیلی اذیتم کردن خونه نمیاد منم خیلی تحت فشار روحی بودم با اینکه میدونستم مامانم رفتار بدی باهام داره ولی دیگه نتونستم تحمل کنم و رفتم خونه مامانم به خدا یواشکی میرفتم خونه خودمون یه چیزی میخوردم برمیگشتم چون شوهرم خونه نمیاد فقط خواستم یه جوری بهش بفهمونم بی پناه نیستم ولی این موقع شب مامانم باهام دعواش شد به خدا من چیزی نگفتم ولی اونقدر نفرینم کرد او نقدر فحش داد که فقط گفتم مامان غلط کردم اومدم اینجا صبح زود برمیگردم خونه خودم اینم بگم بچه هامو به بهانه کمک تو کارهاش با خودش برده و من رسماً شبانه روز تنهام.و از شب تنها خوابیدن میترسم.

چرا مامانت نفرینت کرد؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا ترس داره من بچه نیستم که از لولو بترسم وای یه زن تنهایی شبانه روز بخوابه واقعاً جالب نیست

جالب نیست؟؟؟ ینی چی جالب نیست چرا مثل پیرزنای بیسواد صحبت میکنی 

من ۲۵سالمه و خیلی پیش اومده شب تنها خوابیدم همین الانم از خدامه خونه مستقل بگیرم تنها بمونم

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

برو بچسب به زندگیتمیدونم سخته خدا شوهرت رو سر عقل بیارهولی با این وضع پناهی نداری عزیزمنذار شوهرت بف ...

عزیزم اونقدر تایپک زدم که فکر میکنم همه نی نی سایت میفهمن شوهر معتاده بد اخلاقه دهن بین و ...خانوادش دخالت میکنن و هزارتا بدبختی دیگه مطمئنم بعد از ۲۲ سال زندگی مشترک سر عقل نمیادمن واقعاً پناهی ندارم البته برادرهام واقعاً خیلی کمکم کردن ولی اونا هم زندگی خودشون رو دارن

جالب نیست؟؟؟ ینی چی جالب نیست چرا مثل پیرزنای بیسواد صحبت میکنی من ۲۵سالمه و خیلی پیش اومده شب تنها ...

عزیزم من پیرزن نیستم ۳۸ سالمه بیسواد هم نیستم تحصیلات دانشگاهی دارم ولی وقتی میگم جالب نیست منظورم کاملاً مشخصه به خدا در خونه رو قفل میکنم در اتاق خواب رو هم قفل میکنم ولی من یک زنم و طبیعیه که ترس در وجودم باشه روی شوهرم سیاه که من رو به این روز انداخته پسرم میخواست بیاد نذاشت 

عزیزم اونقدر تایپک زدم که فکر میکنم همه نی نی سایت میفهمن شوهر معتاده بد اخلاقه دهن بین و ...خانوادش ...

تمام صفات بد و شوهرت داره

پول و خرجی و میده؟ 

اگه نه که واقعاً نمیدونم چی بگم

ولی اگه آره فکر کن نوکرت هست برو سر زندگیت باهاش بحث نکن نادیده بگیرش

اونم وظیفشه مایحتاجتون و بده

اسمش باشه شوهر داری فقط زندگیت و کن با بچه هات

بخدا من موندم چرا بچه هاشون و زن میدن وقتی طرف بی مسئولیته خدا ازشون نگذره

از همش بدتر همین معتاد بودنه اگه نبود اخلاقش خوب بود

کاش استقلال مالی داشتی

چرا مامانت نفرینت کرد؟

سر یه موضوع میخواستم آرومش کنم ولی یه چیزایی گفت که داغونم کرد اون میدونه من گرفتارم طعنه رفتار شوهرمو میزنه منم گفتم این دو تا مسئله چه ربطی به هم داره ولی .....

تمام صفات بد و شوهرت دارهپول و خرجی و میده؟ اگه نه که واقعاً نمیدونم چی بگمولی اگه آره فکر کن نوکرت ...

عزیزم پول و خرجی نمیده شاید هفته ای ۲۰۰ تومن فقط هفته ای یه بار یه کم خورده ریز برا غذا میاره توخونه همین. مشاور بهم گفته اول استقلال مالی بدست بیارم بعد برا طلاق اقدام کنم ولی استقلال مالی چطور؟

عزیزم پول و خرجی نمیده شاید هفته ای ۲۰۰ تومن فقط هفته ای یه بار یه کم خورده ریز برا غذا میاره توخونه ...

استقلال مالی ام باید پول داشته باشی مثلاااا بری یه حرفه یاد بگیری مثل شیرینی پزی کارتم عالی باشه تا ازش پول دربیاری

متأسفانه برای منشی و فروشندگی حقوق ناچیزی میدن از صبح تا شبم کار  کنن با زیر ده میلیون

کار دولتی ام استخدامیش با آزمونه واقعا سخته اگه میتونی و مدرک داری بشین بخون قبول شی ان شاءالله