2777
2789

در هر شهر و قومیتی، آدم هایی با شخصیت مختلف وجود دارند. من شخصا تجربه ام مثبت بوده از دو دوست لر بختیاری. مهربان و وفادار در دوستی

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

همش یاد کباب و گوشت قرمز می‌افتم😂🤍

همکارم میگفت بابابزرگش یه شب با یه گوسفند بیرون از روستا بوده، همونو کباب کرده، کلشو خورده و تنهایی برگشته🗿

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لرها آدمای خوبی هستن

ولی خب عقاید اونها با من متفاوته 

من از شوهرم خیلی راضیم ولی با زناشون سازگار نیستم نمیدونم شاید طایفه شوهرم اینجوری باشه  بشددددت خبرچین و اهل فتنه هستن 

خودتون کجاید؟

زیر آسمون خدا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃