2777
2789

تو بچگی دماغم شکسته همونموقع عمل کردن ک وسطش بد جوش خورره خیلیی دلم میخاد عمل کنم مطمئنم واقعاااا تغییر میکنم ولی خب میترسم از عمل از بعدشم همینطور اخه دوتا بچه دارم کی میخاد مراقب منو اینا باشه از هنه مهم تر پولشو ندارم واز همه مهم تر ن خونواده ام راضین ن شوهرم راهی نیس بجز عمل ک بینیمو خوشگل کنم 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر  منی  اسی با  این  تفاوت  که...

منم  دماغم  ۴  سالگی  شکست  عمل  نکردن  برام  و  اصلا  براشون  مهم  نبود 

الان  هم  میترسم  و  هم  عمل  من  بیش از  حد  سخت  هست  

باید  غضروف  از دنده  ام  بکنند

چرا راضی نیستن؟ 

حالا نظر همسر مهمه که میشه راضیش کرد 

عمل هم ترسی نداره

فقط کلی تحقیق کن راجب دکتر

یک هفته بعد عمل سرپا میشی و میتونی خیلی راحت کارهاتو انجام بدی 

اون یک هفته از مادر یا خواهر بخواه که کمکت کنن

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

چرا راضی نیستن؟ حالا نظر همسر مهمه که میشه راضیش کرد عمل هم ترسی ندارهفقط کلی تحقیق کن راجب دکتریک ه ...

یک هفته اخه میگن دوماه مراقبت میخاد

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
چقدر منی اسی با این تفاوت که...منم دماغم ۴ سالگی شکست عمل نکردن برام و اصلا براشون م ...

یا خدا بنظرم ب ریسکش نمیارزه

من گوشتی بودم عمل کردم ولی خیلی تغیر نکردم😬

منم انگار ک از جایی ک کج جوش خورده وسطش پایینش گوشتی طوره 

یک هفته اخه میگن دوماه مراقبت میخاد

مراقبت بله تا چندماه باید حواست باشه درست بخوابی چیز سنگین بلند نکنی ضربه نبینه

ولی بعد یک هفته ب زندگی عادی برمیگردی 

اینطوری نیست که همش تو رختخواب باشی و تکون نخوری

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

اره منم ول اش کردم چند سالته اسی؟شاید برای شما هم همین کار و کنه چون شکستگی قدیمی همی ...

من ۲۵

بذار به وقتش انجام بده حداقل مشکل مالی نداشته باشی با دست باز انتخاب کنی

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک