2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظری ندارم😅چجوری پاریسو برد خداوکیلی؟

چلسی رو دست کم گرفتیاا چلسی تیمیه ک شاید در مقابل تیمای کوچیک اون بزرگی شو رو نکنه و نشون نده اما یهویی خودشو بالا بکشونه و بازیکناشم همینطوری ان یهویی بزرگی و قدرتشونو ب رخ حریفا میکشن نمونه اش پالمر

چلسی رو دست کم گرفتیاا چلسی تیمیه ک شاید در مقابل تیمای کوچیک اون بزرگی شو رو نکنه و نشون نده اما یه ...

چلسی فقط یه پالمر داره با این همه خرج یه جام برده فقط. تو لیگ جزیره اصلا حرفی برا گفتن نداره پاریسو شانسی برد خدایی بزرگش نکنید چلسی رو😂😂

پالمر که کولاک کردولی تو خوابم فعک نمیکردم چلسی ببره

بازم میگم چلسی رو هیچوقت دست کم نگیر

پاریسن ژرمن تیمیه ک اینتر رو تو فینال لیگ قهرمانان تحقیر کرد اتلتیکو رو برد بایرن رو برد تیم رئال ک انقدر ادعاش میشه رو برد ب همشونم بالای سه تا گل زد بعد چلسی ن تنها گلی ازش دریافت نکرد بلکه سه تام خوابوند کنج دروازه شون

چلسی فقط یه پالمر داره با این همه خرج یه جام برده فقط. تو لیگ جزیره اصلا حرفی برا گفتن نداره پاریسو ...

چرت نگو چلسی شد تیم برتر قرن 21 لیگ انگلیس از نظر جام های بین المللی 

چلسی فقط یه پالمر داره با این همه خرج یه جام برده فقط. تو لیگ جزیره اصلا حرفی برا گفتن نداره پاریسو ...

خخ خنده داره حرفات

همون یه جام رو بزرگترین تیم های دنیا با این همه افتخار و عظمت شون نتونستن ببرن چلسی اومد قهرمان شد، چلسی تنها تیمیه ک همه جام های اروپایی رو از آن خودش کرده، بعدشم این فصل چلسی فقط 3 امتیاز فاصله داشت با رده دوم پریمیرلیگ فصل بعد شرط میبندم یا قهرمان میشه یا نایب قهرمان