2777
2789

دیگه کلا خسته شدم بریدم هردفعه یه مسئله میاره جلوم من همش ۲۰ سالمه اصلا دختر ولنگ بازی نیستم بخدا به کسی نگاه بدی تا الان نکردم ولی خیلی میترسم از اینکه یوقتی یکی بیاد تو زندگیم که کارا و نیازایی که باید شوهرم میکرد و نکردو برام انجام بده و خامش بشم همش حسرت میخورم 

بیشتر شوهرا همینن منم حسرت یه زندگی کمی رمانتیک و مرفه رو دارم

ولی خیلی میترسم که یکی بیاد تو زندگیم و دیگه نتونم کاری بکنم و بی ابرو بشم 

چون واقعا دوست دارم مثلا خب یکی تو جمع هوامو داشته باشه 

کسی بهم چیزی گفت پشتم باشه اما شوهر من خالش بهش گفت زنت خرابه ج.ندست یه ملتو سیر کرده تو نمیتونی سیرش کنی میره بقیه رو سیر میکنه و‌...

شوهرم فقط گفت مودب باش 

مادربززگش کف نمیخام زن خرابت بیاد خونم تو بیا اون ج.نده نیاد و شوهرم هیچی نکفتو بعد گفت اخه بزرگتره حتی مادربزرگش اومد سمتم بزنه منو مادر خودش منو یکبار زد ولی شوهرم از رو میل تکون نخورد😊

خیلی خیلی چیزاااست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خیلی میترسم که یکی بیاد تو زندگیم و دیگه نتونم کاری بکنم و بی ابرو بشم چون واقعا دوست دارم مثلا ...

اها شوهر من در این حد بی‌شعور نیست 

خانوادش هم به این اندازه بی تربیت نیستن 

آخه چشم بازارو کور کردی ک دختر ؟ این چه خانواده ی داغونیه؟ چقدر بی ادبن

اها شوهر من در این حد بی‌شعور نیست خانوادش هم به این اندازه بی تربیت نیستن آخه چشم بازارو کور کردی ک ...

نمیدونستم اینحوریه 

۳ سال دوست بودیم تو این ۳ سال کسی جرعت نداشت بهم حرفی بزنه یادمه یه پسره پاپیچ شده بود که دوست خودشم بود رفت باهاش دعوا کرد چجور داداشش یبار تو دوستی بهم گفت مانتوت خیلی رنگش جیغه رفته بود خونه کتکش زده بود 

ولی الان داداشش بهم گفت مادرتو..

هیییچی نگفت از دیوار صدا دراومد از شوهرم ن 

و اینکه تو دوستی کلا یجور دیگه بود الان یجور دیگه داره روانیم میکنه که چرا باید اعتناد میکردم که اینجورری زندگیمو خراب بکنم نه بتونم جدا شم ن بتونم زندگی کنم ن بتونم بچه دار شم حتی من با این ادم باید حسرت بچه رو به گور ببرم منی که بچه میبینم دلم غش میره براش🫠

رو چ حساب انگ حراب بودن بهت میزننن

هیچ حسابی 

بهم ک اینجوری گفتن من رفتم شکایت کردم گفتم مدرک بیارید دیگه خاهرزادته دلت برای این بسوزه با خراب زندگی نکنه 

بعد ک دید جدی شد براش حکم بریدن زندانو شلاق و جزای نقدیو ‌‌...قاضی پرونده گفت جوری پدرشونو در بیارم که بپرستنت انقدر ک همه اونجا پشت من بودن 

بعد اومد خونمون با بزرگ فامیل گریه زاری من غلط کردم گوه خوردم اشتباه کردم بعد چند بار رفت امد بخشیدم ولی هیچ حرفی دیگه باهاش نمیزنم 

بچه که اصلا نیار سنتم کمه خانوادش جادوگر نیستن؟

جادوگر؟منظورت دعایی اینان 

چرا مامانش ک کلی دعا و اینا میگیره تا یچی میشه میگه یه دعانویس سراااغ دارم عالی ولی من اعتقاد ندارم

اخه شوهرت میگی اخلاقش خیلی فرق داشته بخاطر همین میگم

همه منو یه فرشته میدونن ک اومدم شوهرمو نجات دادم 

رفیق باز بود حتی یه مدت شیشه و گل اینا نصرف میکرد دوستاش عکساشو برام میفرستادن ک من قیدشو بزنم و برم با اونا ولی من اصلا به ازدواج با این ادم فک نمیکردم از سر دلسوزی موندم کمکش کردم که از این منجلابی که خانوادش نتونستن کمکش کنن دراد و دراومد الان حتی سیگارم نمیکشه بعد دیگه نم نم حدی شد و من علاقه پیدا کردم بهش

کل فامیل میگن تو فرشته بودی اومدی نجاتش دادی وگرنه الان معلوم نبود زیر خاک بود یا تو زندان

یبار عمش تو جمع گفت اگه تو عروس من بودی مثل پروانه دورت میگشتم کاش یکی مثل تو پیدا بشه برای پسرم بگیرمش اما این خانواده انگار منو جن میدونن 

همه منو یه فرشته میدونن ک اومدم شوهرمو نجات دادم رفیق باز بود حتی یه مدت شیشه و گل اینا نصرف میکرد د ...

ان شاالله درست بشه 

ولی اگه دیدی نشد خودتو نجات بده من ۳۰ سالمه و ده ساله دارم حرص میخورم میگم کاش بچه نمیاوردم کاش همون اول طلاق میگرفتم 

ان شاالله درست بشه ولی اگه دیدی نشد خودتو نجات بده من ۳۰ سالمه و ده ساله دارم حرص میخورم میگم کاش بچ ...

نمیتونم 

مامان بابام جدا شدن 

ابجیم جدا شده 

منم جداشم مردم چی میگن ابروی مامانمو میبرم یعنی با اینکارم یکاری میکنم که بکشمش با طلاق خاهرم کمرش شکست منم اگه اینکارد بکنم میمیره لاقل تا وقتی سایش یالاسرمه باید تحمل بکنم این زندگیو