2777
2789

چی بکنم؟

امروز اینجا بودن میگفت تو برو منم میخام دستگاه بگیرم رفیقام رفیقای داداشم داداشم همه بیان اینجا قلیون بکشیم بازی کنیم 

خب خونه زندگیمو داغون میکنن که🤦🏼‍♀️

بیرون کجا بری شما؟

بعدش از کجا معلوم فقط بازی 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد متاهل چرا باید اجازه بده حریم زندگی اش هرکسی وارد بشه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بیرون کجا بری شما؟بعدش از کجا معلوم فقط بازی

خیلی ناراحت شدم همش یجوری میگفت ک من نباشم 

همیشه اینجوریه تو جمع دوستامونم هستیم میگه فردا پسرونه بریم فلان جا ولی اونا میگن ن ما خانوممون نباشه کیفی نداره اصلا بقدری بغص میکنم که یکی بگه اون لحطه بهم چشتو نگا زدم زیر گریه 

خیلی ناراحت شدم همش یجوری میگفت ک من نباشم همیشه اینجوریه تو جمع دوستامونم هستیم میگه فردا پسرونه بر ...

همسرت هنوز تو فاز مجردی. 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
قبول کن تا شوهرت از خونه فراری نشهتفریحاتش تو خونه باشه بهتره بره بیرون که نمیدونی کجاست این امشب رو ...

بابام دیونه میشه بفهمه همیچین مسئله ای بوده و من تنها بمونم ک شوهرم رفیق بازی بکنه میاد گردنشو میزنه اصلا نمیخام بدونه هیجوقت هیچی زندگیمو نگفتم به کسی همیشه گریه میکنن میگن ما برای مظلومیتت داریم پیر میشیم ولی خب..‌

قبول کن تا شوهرت از خونه فراری نشهتفریحاتش تو خونه باشه بهتره بره بیرون که نمیدونی کجاست این امشب رو ...

از فرداش یه شب در میون باید میزبان یه مشت لات عرقخور باشه ف 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

به هیچ وجه زیر بار نروبگو برید خونه پدرت یا داداشت

همون دیگه 

داداشش ک بچست ۱۸ سالشه مجرده 

مادرشوهرم نشسته بود من گفتم خب دستگاه بگیرید کجا بریم گفت میاییم اینجا دیگه توهم برو خونه مامانت شوهرمم گفت اره ارهههه خیلی خوبها خیلی میگیم فلانی فلاینم بیاد🫠