2777
2789

اینه که فرد در برابر تعغیر مقاومت میکنه؟ 

یعنی طرف داره زجر میکشه هاا اما حاضر نیست تعغیر کنه! 

بهونه شون هم اینه که خب یا نمیتونن یا فایده نداره تعغیر یا سرنوشت اینه و...

دختره وارد رابطه شده میگی بابا طرف روانیه بیا بیرون میگه نه من نمیتونم من عاشقم من فلانم،آخه احمق جون دقیقه عاشق کدوم ویژگی مثبتش شدی؟😂

(آخ بدم میاد از کسایی که انقدر باعث ضعف و تفکر اشتباه تو ما خانم ها شدن😑) 

مشغول نوشتن رمانمم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعغیر❌️

تغییر✅️

اگر کوه ها کر نبودند/ اگر آب ها تر نبودند/ اگر باد می ایستاد/ اگر حرف های دلم بی اگر بود/ اگر فرصت چشم من بیشتر بود/ اگر می توانستم از خاک یک دسته لبخند پرپر بچینم/ تو را میتوانستم ای دووور از دور یک بار دیگر ببینم💔
چرا حرص میخوری؟ الان افسردگی چه ربطی به وابستگی عاطفی داشت؟

مثال بود 

این مورد یکی از افرادی بود که افسردگی داشت و دلیل افسردگی‌ رابطه اشتباه بود میخواستن از افسردگی بیارنش بیرون که حاظر نبود تعغیر که همون کات کردن با شخص بود رو قبول کنه 

مشغول نوشتن رمانمم😍

مثال بود این مورد یکی از افرادی بود که افسردگی داشت و دلیل افسردگی‌ رابطه اشتباه بود میخواستن از افس ...

من سالهاست افسردگی دارم، افسردگی یک نوع بیماری خود ایمنی داره شناخته میشه اخیرا اما هنوز قطعی نگفتن... 

من سالهاست افسردگی دارم، افسردگی یک نوع بیماری خود ایمنی داره شناخته میشه اخیرا اما هنوز قطعی نگفتن. ...

ایشالا شرایطت اوکی بشه برات

چه جالب

مشغول نوشتن رمانمم😍