2777
2789

خانمها اگه خانواده شوهر اهل صمیمیت نباشند با شما و همیشه انتظار داشته باشن شما فقط زنگ بهشون بزنید و شما بهشون سر بزنید چکار میکنید؟ مثلا خواهرشوهر حتی عید دیدنی هم خونتون نیاد وقتی هم میرید سربزنید(بدون صرف غذا اونم سالی دو سالی) احساس راحتی نمیکنی خونشون و هیچوقت نمیگن بیا یا بازم بیا سر بزن، دعوتشون کنی نیان بهانه بیارن، (کلا زیاد جایی نمیرن) چکار میکنین توی برنامه میذارید ک برید سر بزنید چندماهی یکبار؟ من برا خونه مادرشوهر چندماهی یکبار میرم(مسافت داریم) ولی بقیشون  نه فقط عید دیدنی، اونم گاهی یکطرفه هست،

تلفن هم فقط گاااهی اتفاقی چیزی،

ولی مثلا میبینم جاریم(البته خانم بشدت پررویی هستن) مدام بهشون سرمیزنه تعجب میکنم،آه تصور میکنم با اون هم مثل من برخورد بکنن،چجور میتونه انقد بره؟ خونه اونم نمیرن،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری هر کاری کنه به خودش مربوطه من هر کاری صلاح بدونم انجام میدم...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

خیر 

منم مثل تو ام 

طبقه بالا مادر شوهرم هستم ولی فقط سالی یه بار اونم عید میرم 

البته امسال مسافرت بودیم نرفتیم دیگه اونم نگفت بیاید 

کلا با این که آدم اجتماعی هستم ولی مثل خودشون رفتار میکنم 

چون وقتی بیشتر باشه حس اضافه بودن بهم دست میده 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

خیر منم مثل تو ام طبقه بالا مادر شوهرم هستم ولی فقط سالی یه بار اونم عید میرم البته امسال مسافرت بود ...

چقدر دلم خانواده شوهر گرم میخاد، دلم میخاد گاهی بیان سر بزنن خونه برادرشون،دلم برا شوهرم میسوزه، ولی هر وقت کارشون گیر میکنه میان، 

شعار من اینه با هر کسی مثل خودش رفتار کن

وقتی اونا شعور سر زدن خونه پسر و داداششون ندارن به حال خودشون واگذارشون کن

شما هم نرو و زنگ نزن

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

چقدر دلم خانواده شوهر گرم میخاد، دلم میخاد گاهی بیان سر بزنن خونه برادرشون،دلم برا شوهرم میسوزه، ولی ...

منم واقعا 

آخه من شهر غریب هستم ، خانواده خودم هم نیستن کنارم 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

چقدر دلم خانواده شوهر گرم میخاد، دلم میخاد گاهی بیان سر بزنن خونه برادرشون،دلم برا شوهرم میسوزه، ولی ...

خانواده شوهرم فقط برای عید میان اونم بخاطر عیدی خوبی که شوهرم به خواهرا و بچه هاشون میده

وگرنه بهش زنگ نمیزنن برای احوالپرسی

نمیاین مگر شوهرم اصرار شدیدی بکنه تا بیان

ولی در هفته چند بار زنگ میزنن برای پول

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

خیر منم مثل تو ام طبقه بالا مادر شوهرم هستم ولی فقط سالی یه بار اونم عید میرم البته امسال مسافرت بود ...

بابا چقد شما شانس دارین 😁 من بیچاره هم طبقه بالای مادرشوهرم، صبح و ظهر و شب زنگ می‌زنه بیاین پایین فلان چیزو پختم 😩

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من ک تقریبا همین کار رو میکنم ولی راضی نیستم از رفت و امدمون

دوری و دوستی

منم این طوری اعصابم راحت تره