2777
2789
عنوان

لعنت به اون مردی که با زندگی به زن بازی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 64 پست
من احتمال ميدم رابطه داشتن و بعد رابطه اقاهه سرد شده هرزه خان

اتفاقا ازش پرسیدم ، رابطه که داشتن ولی دوستم میگفت اینقد راضی بود که همش بهم میگفت از تصورم بهتری ، میگه همش از اندامم و همه جی تعریف می‌کرد ،من یه بار به پسره زنگ زدم بهش گفتم واقعا خجالت بکش از این کارت .بگو دردت چیه که دختر بیچاره اینطوری بهم نریزه ‌بپذیره ، اینقد گریه می‌کرد ولی هیچی نمیگفت من عصبانی شدم قطع کردم معلوم نیست دردش چیه ، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق غیابی میتونه بگیره.اصلا عمرشو پای اون بی غیرت نزاره برای طلاق خیلی مهم نیس اون باشه وقتی شش ماه نفقه به زن شوهر نده حق طلاق بازنه من خودم از همین راه جدا شدم

دل های پاڪ خطا نمے کنند،سادگے میکنند.......سادگے پاڪترین خطای دنیاست.......

خب بره از همون دافش بگیره چرا اومده زن گرفته بی غیرت کثیف همون بهتر که جداشه چون رابطه با مردی که باهرکسی هست خطرناکه همینا باعث انتقال بیماری های ویروسی میشن

دل های پاڪ خطا نمے کنند،سادگے میکنند.......سادگے پاڪترین خطای دنیاست.......
یه لحظه از خواب پرید این تاپیک رو زد , دوباره لا لا کرد 

واي دلم 🤣🤣🤣🤣🤣

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
آخه بگو دختر عاقل اينستا يا دنياي مجازي جاي شوهر پيدا كردنه از روز روشنه كه اينجور مردا چطوري ان آ ...

منم تواينستاباشوهرم اشناشدم فقط 20روزبعداومدخواستگاري خداروشکرباهم خوبيم

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
خدا روشكر كه خوبين ايشالا خوشبخت بشين چندساله ازدواج كردي؟

از اشنايي تا الان 1سال ونيمه ،بعدنامزدي شوهرم اينستاراپاک کردمنم همينطور،البته شوهرمن خوب دراومد وگرنه پسراشغال وهرزه تواينستازيادبود

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي