2777
2789
عنوان

سناریو ازدواج

112 بازدید | 8 پست

در جهت جذب همسر اینده ام من یه متن نوشته بودم دوسال پیش امسال نگاهش کردم خیلی ناخوشایند بود یه مرد کنترلگر نچندان پولدار بود

این بار که بازنویسیش کردم متوجه شدم بیشتر شبیه یه بزرگسال سالم و خودساخته نوشتمش

خیلی چیز جالبی بود با اینکه ازدواج نکردم اما متوجه شدم چقدر خوددرمانیم این مدت جواب داده

کمتر جذب آدمای سمی میشم

به شما هم پیشنهاد می کنم ( تراپی رو منظورمه 😅)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجامش دادم عالیهتازه میفهمی چرا تو سن کم نباید ازدواج کنی

چجوریه لطفا بگید

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

همینکه هدفت ازدواجه خودش ی نابالغی و ناپختگی و خامی هست ک با خود درمانی حل نمیشه و بهتره ک اینده ایی بهتر و برای خودتون بنویسید 

ازدواج چیزیه ک در زمان درستش پیش بیاد همه چیز قشنگ تره و عاقلانه تر

همینکه هدفت ازدواجه خودش ی نابالغی و ناپختگی و خامی هست ک با خود درمانی حل نمیشه و بهتره ک اینده ایی ...

هدف ازدواج بودن مشکلی نیست میتونه کمک کنه پخته تر و بهتر بشه ولی نباید عجله کرد یا با هرکسی ارتباط گرفت

ینی تمرکز روش نباشه بلکه رو خودش باشه

همینکه هدفت ازدواجه خودش ی نابالغی و ناپختگی و خامی هست ک با خود درمانی حل نمیشه و بهتره ک اینده ایی ...

من تو این دوسال روی کسب کار شخصی خودمم کار می کنم اینجا صرفا از یه قسمت از نتایج خوددرمانیم صحبت کردم که با دیدن معیارای قبلیم متوجه اش شدم

شما هم بهتره یه فکری به حال این قضاوتای تک بعدی ات و برچسب زدن به دیگران کنی

هرچند بقیه حرفاتون رو قبول دارم، ازدواج قسمتی از زندگی یه زنه نه همه چیزش

چجوریه لطفا بگید

فکر کن ازدواج کردی ، دوست صمیمی ات زنگ زده داری شوهرت رو براش توصیف می کنی

از ظاهر، وضعبت مالی، روحی، جسمی، خانوادگی، شهر ، شغل ، سن و ... هرچی دوست داری بنویس

اینکه چطور باهات رفتار می کنه چه طوری عشقش رو نشون نوع هدایا و محبت و ...

ویسش کن شبا قبل خواب گوشش کن