2777
2789
عنوان

منم بچه میخوام😭😭😭

351 بازدید | 21 پست

سلام من خیلی بچه دوست دارم الان 4سال ازدواج کردم شوهرم دانشجویه میگه هنوز واسه بچه زوده من 23سالمه شوهرم25هستش به نظرتون گولش بزنم بچه دار بشم خوبه?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم باید شوهرتم راضی باشه از ته دلش که کمک احوالت باشه یا درکت کنه تو بارداری

واسه من که شب تا صب بیکارم سخته همش فکر میکنم چند روز هم که یادم میره سریع یه ادم فضول شروع میکنه به باز جویی کردن که چرا نمیارین و....

واسه من که شب تا صب بیکارم سخته همش فکر میکنم چند روز هم که یادم میره سریع یه ادم فضول شروع میکنه به ...

از اون لحاظ اره باشوهرت حرف بزن انشاءالله همون اول باردار میشی 

به جای گول زدن بشیم باهاش صحبت بکن نظراتت رو بگو و ازش بپرس چند سال دیگه میخواد و ...

حرف زدن معمولی منظورم نیست یه تایم بزار قشنگ جدی بشینین پشت میزی حالا یا خونه یا کافی شاپی چیزی راجع به این موضوع صحبت کنید 

بیکاری؟ یعنی اونقد گشتی و فهمیدی و خوندی که الان میخوای اونا رو به یه آدم دیگه منتقل کنی؟ 

بذار حداقل پنج سال دیگه ، برو کار کن، درس بخون، زبان و هنر یاد بگیر ، فیلم ببین .....

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

نه اصلا به هیچ عنوان

من بچه نمیخواستم شوهرم شدیدا بچه میخواست

وقتی حامله شدم ازین بد ویارا بودم ۸ کیلو کم کردم از بس حالم بهم میخورد مخصوصا نسبت به بوی همسرم

دیگه کم کم شاکی شد، با اینکه اون حالتها دست خودم نبود و ضمنا خودش بچه میخواست

حالا فکر کن شما هم خدا نکرده مثه من باشی 

گولش بزن البته اگه مطمئنی که اگه بفهمه ضورت نمیکنه سقط کنی

یه بار  الکی یه بیبی چک مثبت از داخل سایت دانلود کردم وقتی خونه نبود براش داخل تل  فرستادم خوش حال شده بود بعد چند روز هم اتفاقا از روی پله ها افتادم و پریود شدم بعد گفتم بچه افتاده 😂 

یه بار  الکی یه بیبی چک مثبت از داخل سایت دانلود کردم وقتی خونه نبود براش داخل تل  فرستادم ...

خب پس خوشحال شد نشونه ی خوبیه دیگه.بچه دارشین

چادری ها محدود نیستند.بلکه محدوده ای دارند که کسی را به آن ورودی نیست