2777
2789
عنوان

گذشته مرد خیلی مهمه جدیش بگیرید

116 بازدید | 8 پست

جدا از بیماری های مقاربتی و تنوع طلبی 

ممکنه مثلا  تو گذشته رابطه مقعدی داشته چندین بار  ، دیگه بعد از ازدواج فقط به رابطه واژینال بسنده نکنه

موافقم اینجا آمریکا نیست ک بگیم ما با آینده هم زندگی می‌کنیم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا مهم نیست اتفاقاالان دیگه گذشت اون زمونه همین که تو متاهلی پایبند باشن و دنبال اون کارا نه پیشکش

اومدیمو تو مجردی فقط رابطه مقعدی بهش حال میداد

بعد ازدواج زن بدبخت میکنه که 

کاش کش شلوارشونو محکم بگیرن،زن و مردم نداره

باید نگران رابطه مقعدیشونم باشیم واقعا؟😑

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

اومدیمو تو مجردی فقط رابطه مقعدی بهش حال میدادبعد ازدواج زن بدبخت میکنه که

نه وقتی زن داره دیگه رابطه از پشت نمی‌خواد یه سره، هرچند که اصولی و هر از گاهی باشه مشکلی پیش نمیاره