2777
2789

و فقط به ظاهر خونه برسید و توی کمدها و کابینت‌ها بهم ریخته باشه. اگر شوهرتون هر روز ازتون بخواد یه جایی را تمیز کنید ناراحت میشید؟  و حرفشم این باشه روزی نیم ساعت بخاطر خوشحالی من وقت بزار (وسواس فکری داره و بهم ریختگی اعصابش را خرد میکنه.)

میگه من ۵ صب میرم تا ۶ عصر، تو هم کار میکنی تو خونه ولی نیم ساعت بخاطر خوشحالی من کار کن‌

اینم بگم خودش هر کاری بتونه برای خوشحالیتون انجام میده. از خریدن چیزهایی که دوست دارید تا بردنتون به جاهایی که می‌خواهید و ...

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حرف گوش نکردن خودم ناراحت میشم 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

چ زن گشاااادی یکسال کابینت تمیز نکنه ؟! 

بیچاره خانوادش

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
افسرده هستی یا حسش نیست ؟؟؟

کلا حس نمیکنم نیاز به مرتب کردن داشته باشن. ولی وقتی مجبورم میکنه تمیز کنم کیف میکنم بعدش.

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
کلا حس نمیکنم نیاز به مرتب کردن داشته باشن. ولی وقتی مجبورم میکنه تمیز کنم کیف میکنم بعدش.

عزیز دلم من خودم هر هفته تمیز میکنم  اوایل تنبل بودم  الان خیلی بهتر شدم موزیک میزارم یک ساعته خونه تمیز میشه 

ببین مثلا ی روز صبح بیدار شو قشنگ صبحانه کامل بخور انرژی بگیری ب کارات برسی 

هر کسی ی زمانی داره برای کار من خودم ادم صبح نیستم تمیز کاری من از ساعت ۲ یا ۳ شروع میشه ۵ تموم میکنم 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍