2777
2789
عنوان

بنظرتون من پیک می ام

116 بازدید | 10 پست

بچه ها من خیاطم و دانشجو طراحی لباسم و کلا علاقه ‌و سبک زندگیم خیاطیه ...رفتم توی یه گروه که دوستای قدیمیم بودن ولی ادمای جدیدم بودن .

اونجا یه اقایی بودن که حالا ورزشکار بودن داشتن با یکی از دوستاشون صحبت میکردن میگفت که از این به بعد برای اینکه خوشحالم کنین باید معذرت میخوام برام سو..ین قرمز بخرین ...دختره هم میگفت باشه من برات میخرم بپوش و ...من اومدم روی دختره ریپلای زدم گفتم الان که خودشم میخواد بیا براش لباس بدوزیم دوختشم با من .از روی شوخی رو همون پروفایلش براش تیم تنه و دامن پر چین کشیدم و کلا از این شوخی شروع شد میگفتم منو‌ اون‌ دختره ی دیگه حمایتت میکنیم برات لباس مد نظرت میدوزیم  و از اون روز بگه ها همش سراغ لباسشو ازم میگیرن در صورتی من فقط میخواستم یکم سرگرم شیم ‌و همه روی حرفم دختری بود که میخواستیم با هم لباس طراحی کنیم .

الان یکی بهم گفت خیلی پیکمی ای که نرسیده میخوای برای جلب توجه لباس بدوزی برای پسر ...

رفتار من اشتباه بوده ؟ من قصدم فقط شوخی بود ن این ادا ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره داشت مثلا به شوخی میگفت امپولای هورمونی روم تاثیر گذاشته و این داستانا

زر مفت زدن

ی کلمه یاد گرفتن

هی به همه میگن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
پسره به دختره گفته واسم سوتین بخر توام به دختره گفتی بیا براش بدوزیم؟ نفهمیدم واقعا چیشد عزیزم😂

ن عه ... من گفتم بیا یه لباس دخترونه براش بدوزیم ...ن اون که