من از ۴ سالگی تکواندو رفتم باز بعد چند سال رفتم ژیمناستیک
دوسال بعد دلمو زد رفتم بوکس انقدر از این شاخه به اون شاخه پریدم اخرش هم با والیبال تموم کردم😂
خلاصه بگم ببین خودش چی دوست داره و همچنین راهنمایی بکن بچه رو تا مثل من نشه🥱🥱
'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ' هیچکس نمیداند که برایش چه قرةالعین هایی پنهان کردهایم... [قرةالعین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و میچکد.] 🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گفتن ژیمناستیک قد و کوتاه میکنه و فلان وگرنه چندماه رفت خیلی هم علاقه داشت
نمیدونم راستش اینو ...مطمئن نیستم و چیزی نخوندم بابتش ...
برادرم از بچگی این دو تا کلاسو رفت ،الانم بالای ۱۸۰ هست قدش ،قد بیشتر به تغذیه و ژنتیکه ،حالا کلا خانواده ی ما قد کوتاهم هستن ولی برادرم بینمون بلند تره 😅
همون تکواندو ببرش ،ببین از جو کلاس خوشش میاد یا نه 😅 ...به نظرم خیلی خوبه بچه رو از سن کم ببری کلاسای مختلف ،هم چیزای مختلف یاد میگیره و بزرگ بشه میفهمه چه لطفی در حقش کردی ،هم تو اجتماعه از سن کم ،کلا خیلی رشد میکنه ،ذهنشم از سن کم درگیر یادگیری میشه که فوق العاده ست ...
از ۴ سالگی رفتی سخت نبود اذیت نشدی ؟ سن خوبیه یعنی
اذیت که چرا ولی به نظرم سن خوبی بود از بچگی شروع کنی هم اندام خوبی داری و چاق نمیشه هم بدنت ورزیده میشه
'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ' هیچکس نمیداند که برایش چه قرةالعین هایی پنهان کردهایم... [قرةالعین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و میچکد.] 🌸
من پدرم استاد تکواندو هست ایشون همیشه میگن تو این سن بچه بره ژیمناستیک(برای اینکه بدن بچه منعطف و آماده ورزش بشه) بعد وقتی هفت سالش شد بیاد تکواندو و اینکه بله تکواندو به نسبت دیگر رشته های رزمی کم آسیب تره
<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>