2777
2789

فردا نهار مهمون دارم 

ب شوهرم گفتم یه نوع میوه داریم یه هندونه هم بگیر 

گفتم هندونه کوچیک بگیر بشرط چاقو بگیر که قرمز و شیرین باشه چون همیشه هندونه هوایی که انتخاب می‌کنه بد میشه گفتم به شرط بگیره

رفته به هندونه گرفته ب چه بزرگی  از اون هیکل بی معرفا

آورد برید دیدم چه رنگی داره سفید سفید بخدا اصلا جلو مهمون آوردند نبود 

گفتم آخه این چیه 

گفتم به شرط بگیر کوچیکه بگیر 

اونم هندونه برداشت ریخت تو نایلون زباله گذاشت بیرون 

منو هم فحش داد .....

خدایا رهایم نکن ...لحظه ای به حال خودم رهایم نکن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرید بعضی ها اصلا با دقت نیس

بخدا کلی پول خرج می‌کنه همیشه اما چیزایی که می‌خره نفت نمی ارزه همیشه همچیو میندازن بهش اما انتقاد کنم واویلاست

اگه قرار بود مهمون نباشه چیزی نمیگفتمدچون میشناسم اخلاق کندش رو که انتقاد پذیر نیست اما خب فردا پیش مهمونا اوندهپدونه آوردنی نبود 

مردا اصلا گوششون نمیشنوه

ای یابا خوب ابش میجرفتی شکر میکردی برا خودتون ک خوب بچد یعنی چی باور کن 100ت کم کمش پولش بوده به درد مهمون نمیخورد ب درد خودتون ک میخوره 

بخدا زعضی وقتا چیزایی میشنوم میگم چقدر بعضیهاتون کارهایی میکنین ک منتو زندگیم هیچوقت ن خودم ن خونوادم میکنن میوه میندازین بیرون جالبین حتی با فحش هم ما تاحالا ننداختیم

ای یابا خوب ابش میجرفتی شکر میکردی برا خودتون ک خوب بچد یعنی چی باور کن 100ت کم کمش پولش بوده به درد ...

گفتم ننداز گناه داره گوش نداد