2777
2789
عنوان

کسی بعد زایمان این طوری بوده

191 بازدید | 33 پست

خواهرم دوماهه زایمان کرده از چند روز پیش دست وپاش کلا خواب میره حالت تهو داره تاری دید و همش خود به خود  گریه می کنه 

طفلک بارداری خیلی خیلی سختی داشت 

دکتر مغز و اعصاب رفته گفته پانیک یا پنیک هست 

هر روز سرم میزنه صبحا وشبا این طوری میشه 

کسی تجربه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی حتما بارداری اولشه چند سالشه زایمانش طبیعی بود؟ 

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

دوتا زابمان کردم تجربه این چنینی نداشتم انشااله زودتر بهتر بشن

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

دکتر اعصاب عالی سراغ دارم استاد دانشگاه بودند الان ویزیت ان لاین دارند خواستید یه ویزیت بشن تلفونی معجزه میکنه بابام مریضشون بود پیش سه تا دکتررفت راضی نبود این با نسخه اول کلی بهتر شد

آخی حتما بارداری اولشه چند سالشه زایمانش طبیعی بود؟

بعد ۱۲سال خدا داده 

میگفتن مشکل داره باید سقط کنی 

الان خدا رو شکر بچه سالمه 

اصلا حالش خوب نیست 

نه طبیعی 

افسردگی بعد زایمان احتمالا

دوماه میگه گذشته،حالا شاید گریه اینا علاعم افسردگی باشه ولی نه اینقد طولانی  ..منم دوتابچه دارم ،اطرافیانمم مشکلی نداشتن ،هیچوقت همچی علاعمی نداشتم ،شما داشتی مگه که میگی افسردگیه اخه تاری دید و اینا عجیبه 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

بعد ۱۲سال خدا داده میگفتن مشکل داره باید سقط کنی الان خدا رو شکر بچه سالمه اصلا حالش خوب نیست نه طبی ...

الهییی ای جانم خدا حفظش کنهههه ایشالا مامانشم خوب بشه چرا حالش بده نکنه دوباره بارداره   

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

ممنون عزیزم راهکاری نداری

شما میگی‌دست وپاش خواب میره تاری دیدداره،فقط دکتر مغز و اعصاب بردین؟ یعنی دکتر دیگه نبردین چکاب بشه؟

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......