fairytale1 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 554 عنوان پنجشنبه کنکور دارم بابام نمیتونه برسونه منو حوزه امتحانم اسنپ میبره ایا 104 بازدید | 11 پست اسنپ میبره منو توی اون شلوغی و ترافیک؟؟؟دانشگاه حوزه ام خیلی ازمون دوره و ترافیکم میشه موقع کنکور توی خیابونای منتهی ب دانشگاهمونمیترسم اسنپ گیرم نیادددد 1404/04/24 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aram_7 عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 4060 آره فقط یکم زودتر راه بیفتمنم یه کنکور رو با اسنپ رفتم سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)
خانم_معلم_ریاضی عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 455 با یه راننده آژانس هماهنگ کنید به نظرم. یا تو اقوام اگه کسی هست اینطوری ارامشتون بیشتره
fairytale1 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 554 با یه راننده آژانس هماهنگ کنید به نظرم. یا تو اقوام اگه کسی هست اینطوری ارامشتون بیشتره نه کسی نیست متاسفانه
fateme_khanooom عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 14258 با یه آژانس هماهنگ کنیا اسنپ رو مثلا یه ساعت زودتر بگیر
paryr عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 4311 من یکبار تو این شرایط بودم شب قبل با آژانس هماهنگ کردم واسه صبحچون این مواقع آژانس هم سرشون شلوغه...
fairytale1 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 554 من یکبار تو این شرایط بودم شب قبل با آژانس هماهنگ کردم واسه صبحچون این مواقع آژانس هم سرشون شلوغه... چجوری با آژانس هماهنگ کنماصلا آژانس نمیشناسم چون همیشه از اسنپ استفاده کردم
paryr عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 4311 چجوری با آژانس هماهنگ کنماصلا آژانس نمیشناسم چون همیشه از اسنپ استفاده کردم من شماره آژانس محله مون رو داشتم ..اشکال نداره دوستم سر کنکور خوابم موند هیچی با اسنپ رفته بود و رسید شمام با اسنپ برو ، یکمی زودتر بگیر
fairytale1 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 554 من شماره آژانس محله مون رو داشتم ..اشکال نداره دوستم سر کنکور خوابم موند هیچی با اسنپ رفته بود و رسی ... ممنونم از راهنماییات عزیزماحتمالا با آژانس هماهنگ کنم شمارشو از نزدیکانم میگیرمفقط مثلا روز قبلش باید هماهنگ کنم درسته؟؟؟ببخشید سوالات عجیب میپرسم.. خیلی استرس دارم .
paryr عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 4311 ممنونم از راهنماییات عزیزماحتمالا با آژانس هماهنگ کنم شمارشو از نزدیکانم میگیرمفقط مثلا روز قبلش بای ... خواسش میکنم گل اره روز قبل هماهنگ کنی بهتره که ماشین داشته باشن و دیرت نشهدرکت میکنم ❤️
باران_عشق عضویت: 1394/03/14 تعداد پست: 16224 چه ساعتيه؟ ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "