2777
2789
قبلی رو هم ازم گرفت دیگه امید ندارم

نا امیدی بدترین چیزه 

الآن حق داریا ولی سعی کن به خودت مسلط بشی حتما خدا برات جبران می کنه و پاداش صبرت رو بهت میده

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میدونم خیلی داغون شدم

حق داری 

تنها چیزی که سرپات می کنه و می تونی باز محکم قدم برداری مدد خواستن از خود خداست 

کم نیار ، این روزها میگذره 

سخته ها ولی بعد هر سختی آسونیه ، خدا خودش قول داده 

خداوند به دلت آرامش بده🙏😔

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

ی سال صبر کردم پاداش اون سقط رو‌بعم بده اینجوری داد

یه وقتایی چرتکه ای که ما میندازیم با چیزی که خدا برامون در نظر گرفته نمی خونه 

اما تو اوج سختی ها از خدا نا امید نشو 

منم۶هفته سقط داشتم راحت بود درحد ی دلدرد چندساعته خفیف بود تا دفع شد راحت شدم 

بنظرم بعد سقطت اگر مشکل پزشکی یا بیماری نداری حتما تحت نظر پزشک باش شوهرت واریکوسل نداشته باشه باعث باراری پوچ یا ناباروری میشه

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱