2777
2789
عنوان

متنفرم از اینایی که همه چی شونو امانت میگیرن انگار گدان

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم 😍🍒 خیلی خوشحال شدم دیدمت آره متاسفانه ترکید من یکم خجالت کشیدم سوالای خیلی شخصی ازت پرسید ...

فدات شم منم همینطور 💋💋💋😂😂

درخواست دوستی میخوای بدم؟ اونجا راحت تره.❤️

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
فدات شم منم همینطور 💋💋💋😂😂درخواست دوستی میخوای بدم؟ اونجا راحت تره.❤️

اره بیا بریم 🤣🤣

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

بهونه چیه هزار بار رک گفتم انگار روبروی گاو بایستی بهش بگی

نده بهش

تو روش قطع کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من حس میکنم میخواد ببینه تو وسیله و جهیزیت تکمیله و همه چی داری یانه🙄😁

بعداز پونزده سال ؟ 

نه من اینارو میشناسم دقیقااااا زالو تا مجبور نشه تا نمیره پول خرج نمیکنه الان ما چادر نداشتیم می‌خوابیدن وسط بلوار

مادرشوهر منم گداست...چشمش به زندگی پسراشه حسوده به هیچی توخونه ام رحم نمیکنه تا ببینه اضافه میگ ببرم...

ولی ب دختراش ک میرسه اصلا دست به هیچیشون نمیزنه تازه دوبرابر میبره میزاره خونش

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

به من که حق نداره حتی زنگ بزنه همین بیشتر حرصم میدهوقتی قطع ارتباطم من بدم وسایلم و بده دیگه گمشو بخ ...

مشخصه مغز شوهرتو شستشو داده اون وسیله میبره ک اینقد عصبی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بعداز پونزده سال ؟ نه من اینارو میشناسم دقیقااااا زالو تا مجبور نشه تا نمیره پول خرج نمیکنه الان ما ...

آهااا پونزده ساله من فکر میکردم تازه ازدواج کردی یا نهایتا دوسه ساله

عجب آدمایی هستن اصلا چطور روشون میشه آخه🙄خب وقتی انقد خسیسن دیگه مسافرت رفتنشون چیه آخه