2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد بهتره یا پیام نور

103 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من می‌خوام علوم تربیتی یا مشاوره  با روانشناسی بخونم به نظرتون بازار کارش چطوره؟

شما چه تجربه ای ازشون دارید ؟

و اینکه آزاد خوبه یا پیام نور؟

تعداد رای : 12
نظرسنجی
دانشگاه آزاد بهتره یا پیام نور
9
75%
رشته روانشناسی مشاوره علوم تربیتی چطوره
3
25%

من بخاطر شاغل بودنم رفتم پیام نور چون حضور تو کلاس اجباری نیست، فقط میخونم میرم امتحان میدم و میام

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاد مثل مدرسه باید درس بخونی مدام و حضوری و سختگیرتره و گرونتره

ولی پیام نور کلاس نداره فقط میری امتحان میدی 

امتحاناشم تستیه و ۸ نمره میانترم بهت میدن ۲ یگیری قبول میشی. شهریه اشم خیلیی کمتره

...Kasra💙

من بخاطر شاغل بودنم رفتم پیام نور چون حضور تو کلاس اجباری نیست، فقط میخونم میرم امتحان میدم و میام

شنیدم که پیام نور فقط آخر هفته ها حضوریه درسته؟

درسا رو خودت می‌خونی سخت نیس؟

شنیدم که پیام نور فقط آخر هفته ها حضوریه درسته؟درسا رو خودت می‌خونی سخت نیس؟

نه

من‌خودم پیام‌نورم درسای ۲ واحد ۶ جلسه هست 

آخر هفته کلاس نیست 

در کل اینجا همه پیام‌نورو مسخره میکنن نمیدونن که خوندن ۳۰۰ ص کتاب واقعا سخته در حالی که استاد فقط یه قصل توضیح داده

مکن ز غصّه شکایت که در طریق طلب/ به راحتی نرسید آن که زحمتی نکشید. 🍃

ازاد مثل مدرسه باید درس بخونی مدام و حضوری و سختگیرتره و گرونترهولی پیام نور کلاس نداره فقط میری امت ...

برای شروع باید چیکار کنم؟ میدونی؟

میخوام رشته بدون کنکور برم

خدایا مرسی        

شنیدم که پیام نور فقط آخر هفته ها حضوریه درسته؟درسا رو خودت می‌خونی سخت نیس؟

بعضی درسا حضوریه بعضیا آنلاینه، توی جفتش دوست نداشته باشی میتونی شرکت نکنی، اینکه اخر هفته حضوریه نه، بعضی درسا وسط هفته حضوریه 

و اینکه نه سخت نیست، کتابو میگیری میخونی، کتاباش توضیح میده، بعدم میری نمونه سوال

من یه خورده تو ریاضی دهنم صاف شده اونم بخاطر پایه ضعیف که همون دیکه این ترم برنمیدارم تا بشینم بخونم، بقیش راحته

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی