2777
2789

کلان کم حرفم ، حرف زدن کلا خوب بلد نیستم 😑😑

توی یه دفتر کار میکنم (درب ضدسرقت دارن)

قرار فردا به مشتری زنگ بزنم اگر مشتری گفت نه پول ندارم کار رو نمیخام چی بگم بش

صاحب کارم هم پیشمه میترسم اشتباه بگم 

به این کار نیاز دارم ☹️

-و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی 🖤👩🏻‍🦯...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شما بسته به شرایط فروش اونجا باید حرف بزنین. 

مثلا اگه چک قبول میکنه رییستون ، بهش پیشنهاد اقساط بدین. یا مثلا یه تخفیف خوب بهش بدین که پشیمون نشه

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
خوب شما بسته به شرایط فروش اونجا باید حرف بزنین. مثلا اگه چک قبول میکنه رییستون ، بهش پیشنهاد اقساط ...

بهشون گفته بودیم چک قبول میکنم 

باید فردا بهش زنگ بزنم ببینم میخان یا ن نمی‌دونم چی بگم 🥲😂

بگو حالا بیاین کارو ببین این یجوری با هم کنار میایم. و شروع کن تعریف کردن از کالا.حالا که همه جا قسطی هم میدن میتونی اینو بگی.   باید کتاب بخونی بازاریابی و اینا. اینکارا مطالعه میخواد یا آموزش شفاهی. هیشکی از اول بلد نبوده 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
بگو حالا بیاین کارو ببین این یجوری با هم کنار میایم. و شروع کن تعریف کردن از کالا.حالا که همه جا قسط ...

نمونه کار رو دیدن قیمتش چون بالا بود بهشون گفتیم چک هم قبول میکنم 

دیگه نمیدونم فردا چی بگم بش که بد نشه

چ کتابی باید بخونم؟

نمونه کار رو دیدن قیمتش چون بالا بود بهشون گفتیم چک هم قبول میکنم دیگه نمیدونم فردا چی بگم بش که بد ...

فک کن ممکنه چیا بگه و جوابتو از الان آماده کن.‌ کتابای بازاریابی و یک کتابی که من خوندم  تحت عنوان چه بگویید تا به شما گوش دهند فک کنم فیدیبو بود یا شایدم طاقچه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷