2777
2789
عنوان

مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما اولین مسافرتمون رو تنهایی رفتیم ولی عید قراره با دوست شوهرم بریم . من کلا تنهایی رفتن رو بیشتر دو ...

منم میگم اولی باهم بریم تاحالام هرجارفتیم گروهی رفتیم.اصلابامن تنهاجایی نرفته ببینه خوش میگذره یانه

منم میگم اولی باهم بریم تاحالام هرجارفتیم گروهی رفتیم.اصلابامن تنهاجایی نرفته ببینه خوش میگذره یانه

خوش میگذره . باشوهرتون دوستانه صحبت کنین تا قانع شه😘😘😘

به دنبال کسی جامانده از پرواز میگردم ....مگر بیدار سازد غافلی را غافلی دیگر
بهش خوش نمیگذره وکمک در رانندگی ومیگه اگرتنهارفتیم یه راست میریم مشهدزیارت وبرمیگردیم ازالان میخواد ...

از الان هرجور عادت کنه تا آخر همونه..بهش بگو قصدت از مسافرت باید این باشه که منو ببری بگردونی ..خوش بگذرونیم ..‌اگه میخوای اذیتم کنی بگو من نیام

❤️              

مقایسه میکنه باسفرهای مجردیش میگه همه جوره رفتم هم دسته جمعی هم خودش وپسرخالش وقتی مجردبودن وباهم بودنو بهتردوست داشته.میترسم اصرارکنم تنهابریم ازاون طرف توسفرلجبازی کنه باهام

مقایسه میکنه باسفرهای مجردیش میگه همه جوره رفتم هم دسته جمعی هم خودش وپسرخالش وقتی مجردبودن وباهم بو ...

به هر حال ایشون هم باید به خواسته شما احترام بزاره نه اینکه همیشه شما کوتاه بیایید که یکوقت به گوشه ابروی آقا بر نخوره
من بودم حتی اگر میدونستم که میخواد گند اخلاقی راه بندازه اما تنها میرفتم