2777
2789

اصلا انجام می‌دادید؟ 

اگر هر روز بخوام روتین برم هر روزم باید چسب عوض کنم ورمش بیشتر میشه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب بینی نزن

خب پس چطور صورتمو بشورم 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

اصلا روی بینیت هیچی نزن

پوست بینیم هم فاجعه شده

قبلا سرسیاه داشت‌ الان رنگشم عوض شده با جای چسب

پوست بینیم هم فاجعه شدهقبلا سرسیاه داشت‌ الان رنگشم عوض شده با جای چسب

می دونم برای همه پیش میاد 

ولی تا وقتی چسب میزنی و ورم داری هیچی نزن

خدای نکرده بینیت اسیب نبینه