مامانم تازگی صبح ساعت ۶ میره سرکار در حالی که اصلا مجبور نیست پول کم نداریم و بابام خودش میره کار اوکیایم از لحاظ مالی
وقتی برمیگرده خستگی و عصبانیتش رو سر من خالی میکنه همین که رسید الان اول شروع کرد که چرا خونه کثیفه؟ چرا ظرف هاتو نشستی منم پاشدم رفتم شستم تازه ده دقیقه هم ننشسته بودم که گفت تو رفتی دستشویی و دمپایی ها رو روی موکت انداختی و کثیف کردی 😐 با اینکه قسم خوردم من نرفتم قبول نکرد بعد رفت از داداشم پرسید و اونم گفت نرفتم بعد مامانم گفت به فلانی حرفی میزنی پارس میکنه ( من منظورش بودم ) خستم کردن دیگه انگار من ادم نیستم مگه وظیفه منه خب داداشمم یکاری بکنه هر چی که میشه میندازن گردنم تا حد ممکن دارم کمک میکنم چه کاری از من برمیاد
مامانت هم قرار نیست هی تو خونه باشه بنده خدا و بچه داری و خانه داری کنه عصبانی بوده یعنی ماها فحش نخ ...
اخه فقط یه بار و دوبار نیست کار همیشگیشه منم تا حد ممکن دارم سعی میکنم کمک کنم تو کارای خونه ولی هر کاری میکنم ایراد میگیرن چیزی درست میکنم میگن گازو کثیف کردی ظرف میشورم مامانم دوباره خودش میشوره میگه خوب نشستی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.