2777
2789

من فصل اول رو کامل دیدم و خوب بود 

فصل دوم چطوره؟ ترسناک نیست؟فصل اولش بهتر بود یا دوم؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم تا همینجا ببینی کافیه

یعنی نبینم فصل دو و سه رو؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

همش عالیه

بهترین سریال کره ای که دیدم

ولی فصل ۳ خشونتش بیشتره

من فصل ۱و۲ رو اجازه دادم بچه هام ببینن

ولی ۳ رو نه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همش عالیهبهترین سریال کره ای که دیدمولی فصل ۳ خشونتش بیشترهمن فصل ۱و۲ رو اجازه دادم بچه هام ببیننولی ...

یعنی خشونتش چجوریه؟ من از چیزای ماورایی و جنایت فجیع میترسم ببینم😀😀

حالا هی میترسم ببینم بعد بترسم شبا تنهایی نتونم بخوابم

یعنی خشونتش چجوریه؟ من از چیزای ماورایی و جنایت فجیع میترسم ببینم😀😀حالا هی میترسم ببینم بعد بترسم ...

ماورایی که نیس 

تو همون سبک فصل ۱ فقط خشن تر🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری