2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جمعه.موفق باشی دختر خوب..برای تیر خوب خوندی؟واقعا افرین من که اصلا نتونستم بخونم هعی یه اتفاقی ...

آره برا منم ولی دیگه خودمو مجبور میکردم که بخونم و همه تلاشمو بکنم 🙂

🎀

امیدوارم بابا خوشبحالتون ما جمعه باید کنکور بدیم شما یه روز زودتر رها میشی

خوشبحالتون،میری دانشگاه و خوابگاه و شهر جدید و رفقای جدید و ماجراهای جدید،بهترین دوران زندگیه.

دعا میکنم واست ایشالا ک رشته دلخواهتو قبول میشی

ببخشید این وسط سوال میپرسم

من امسال ورودی دوازدهمم میخوام غیرحضوری بخونم بنظرت مدرسه دولتی پیدا میشه یا ازای مقداری پول بزاره غیرحضوری بخونم و فقط برا امتحانا برم ؟؟

یا میتونم برم بزرگسال؟؟

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

دعا میکنم واست ایشالا ک رشته دلخواهتو قبول میشیببخشید این وسط سوال میپرسممن امسال ورودی دوازدهمم میخ ...

من تیزهوشان بودم بعد مدرسه خودمون گفت یه ماه بیا بعد نیا. کلا مدرسه ما تا اسفنده

بعد رفتم پروندمو بگیرم برم دولتی که کلا نرم مدرسه و خب نزدیکتر هم بود برگشت گفت اگر خیلی درسخونی تا اسفند بیا وگرنه تا آخر فروردین باید بیای!! 

منم گفتم نه بابا 

آخر رفتم مدرسه خودم با یک هفته هم سر و تهشو هم آوردم

ولی یه مدرسه غیرانتفاعی بود گفت نصف شهریه رو بده(نصف شهریه اون میشه شهریه مدرسه خودم) ولی کلا نیا ولی خب دلم نیومد مدرسمو ول کنم 

دعا میکنم واست ایشالا ک رشته دلخواهتو قبول میشیببخشید این وسط سوال میپرسممن امسال ورودی دوازدهمم میخ ...

مرسی عزیزم🎀🍓

فک نمیکنم مدرسه های دولتی بزارن

ولی غیر انتفاعی میذارن 

🎀