2777
2789
عنوان

یعنی دندونم عفونت کرده

75 بازدید | 12 پست

دندونمو جمعه کشیدم چهار روزه حس میکنم دوتا کشیدم حس میکنم یه کوچولو چیز قرمزی توش هس که درد ناکه یعنی عفونته ؟آمپول چرک خشک کن بزنم خوب میشم ؟نزنه قلبم و مغزم عفونت وااای 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استرس نگیر به یکی بگو موقع صحبت کردن بو دهنتو بفهمه اگ بو عفونت میده قرص خشک کننده بخور

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

نزنه عفونت مغزم اخه از چن نفر شنیدم

نه عزیزم اینا مبالغه س یه خشک کننده بخوری کامل چرکش خشک میشه اموکسی سیلین بخور عالیه

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

آمپول چی میتونم امپول چرک خشکن بزنم ؟

اینو نمیدونم خدایی اخه من هرموقع دندونم یا گلوم عفونت کنن قرص میخورم کمتر یک هفته خوب میشم

آره نه نمیزنه جاییت هر ۸ ساعت آموکسی سیلین بخور فردا برو سراغش آب نمک هم قرقره کن

اخه قرص نوشته دکتره برم پیشش چی بگم میگه من که بهت قرص داده بودم منم معدم درد داشت خیلی یهنی خیلیا نخوردم چرک خشکن رو 

اخه قرص نوشته دکتره برم پیشش چی بگم میگه من که بهت قرص داده بودم منم معدم درد داشت خیلی یهنی خیلیا ن ...

باید میخوردی همون که داده رو بخور با معده پر

برو فردا بهش بگو آمپول بده بهت خودش بگو یکی خوردم معدم درد گرفت گفتم بیام آمپول بدید حالا الان یه آموکسی سیلین یا آموکسی کلاو یا اونی که داده هر چی داری بخور

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی