2777
2789

با شوهرم و دوتا بچه هام و پدر مادرم رفتیم مسافرت. بعد از چند سال سختی و از صبح تا شب دوندگی و مثل ماشین کار کردن گفتیم بریم برای تمدید اعصاب. بعد ناهار همگی گفتیم عصر بریم کمی قدم بزنیم. عصر یدفعه شوهرم اومد گفت باید برم جایی کار دارم برمیگردم. منم بچه ها رو اماده کردم مادر و پدرمم اماده شدن. شوهرم رفت بعد دوساعت اومد.من و مادرم توی حیاط وایساده بودیم دیدم رفت سمت مادرم شروع کرد با اون صحبت کردن. منم دیدم اینجوریه رفتم با پسرم مشغول بازی شدم. 

بعدش دوباره دیدم نیم ساعت غیب شد برگشت دیدم بچه ها رو برده گفت بردمشون براشون بستنی خریدم!!! حالا اماده وایسادم که بریم بیرون…  بعد رو کرد بمن گفت شما میخواید برید قدم بزنید برید بزنید!!! گفتم بریممم؟؟؟ یعنی خودم برم؟ یدفعه یه لبخند خیلی مسخره زد گفت نه من در خدمتتم..هرجا میخوای بریم در خدمتم!!! گفتم نمیخوام در خدمت من باشی… هیچ نیازی ندارم در خدمتم باشی.. این حرف یعنی چی؟ یعنی اگر تو میخوای میام باهات قدم میزنم وگرنه خودم علاقه ای ندارم.. خلاصه بغض بدی کردم هم از کار شوهرم هم جلوی پدر و مادرم غرورم شکست

همیشه همینه…یکبار تاحالا شوهرم نشده بشینه پیشم چند کلمه حرف بزنه..نیاز منم ببینه… بمن میگه همینم تو قرص بخور تا بیخیال بشی. گیر کردم، دوست دارم برم یجا اصلا نبینمش.. چرا باید نادیده گرفته بشم؟؟ حالم توی این زندگی خوب نیست. وقتی میبینم بقیه زنشون رو نوازش میکنن.. بهش محبت میکنن… بخاطر این مسائل طلاق بگیرم؟؟؟ پشیمون نمیشم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.