2777
2789

یکی از دختر خاله هامه . وای خیلی بد ذاته اصلا باورم نمیشه همچین چیزی . خدا رحم کنه واقعا به پدر و مادرش برای آینده ی  این بچه .

امروز دختر پسرای کوچولوی فامیل بهم گفتن  که دوست دارن عصر بیان و نی نیمو ببینن . اونم بود 

مدام می‌رفت به دروغ می‌گفت فلانی پشت سر تو اینو گفته . به اون یکی هم می‌گفت اون پست سرت داره غیبت می‌کنه . این دو تا رو نینداخته به جون هم قشنگ نگاش که میکردم بعدش انگار که لذت میبرم با لبخند می‌نشست دعوایی که راه انداخته بود رو تماشا می‌کرد .

یا یبار به یکی از بچه ها گفت بیا توموییت کج شده درستش کنم . نزدیکش که شد اروم زیر گوشش گفت با فلانی بیا دیگه حرف نزنیم .

آخرش بچه ها که میخواستم هر کدوم برن خونشون گفت من دارم با فلان دختر رساله میرم خونشون میخایم با هم با عروسک جدیدی که خریده بازی کنیم . عروسکه اینجوریه که غذا بهش میدی و همون غذا رو  پی پی می‌کنه و... اما خب چون مامانم اونجاست میرم و کس دیگه ای اجازه نداده بیاد و همه ی بچه ها رو بگیره انداخت . از جمله آبجی کوچیکه ی خودم

خدا شاهده آنقدر ازش بدم اومد و تنفر وجودمو فرا گرفته که سر درد ولم نمیکنه . شقیقه هام هر دو دارن نبض میزنن . و اعصابم خیلی خورده 

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا از بچگی بدذاتن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

به عنوان معلم از این عتیقه ها زیاد دیدم

باور نمی کنی مورد داشتیم بچه کلاسراولی رفته پیش مدیر زیراب معلم رو زده همشششششش هم به دروغ خودمون مونده بودیم

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

نمیدونم . فقط میتونم اوضاعش خیلی وخیمه

عجیبه واقعاً ، یعنی علتش چیه! پدر مادرش چجور آدمایین؟

شایدم به کسی رفته ژنشو داشتن😂

و اما عزیز من داستان تو هنوز تمام نشده، تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریسته بودی..🫧🌷

همیشه میگم ذات آدم از بچگی مشخصه 

منم اطراف دیدم چه شاگردا چه تو فامیل... بچه ۸..۹ ساله کل فامیلو به جون هم انداخت

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

تروما داره اینجوری بیرون میریزه

دخترخاله ی من همسن منه ولی وقتی بچه بودیم دقیقا این مدلی بود همه ی بچه ها رو میکشوند سمت خودش و یکی تنها میموند همه ازش میترسیدن انگار شیطان بود بقیه حق نداشتن با هم بازی کنن یا مثلا همو دوست داشته باشن سریع میپرید وسط جنگ مینداخت الانم اخلاقاشو داره 

عروسی دخترداییم بودیم یکی از خاله هامون اومد عکس بگیره با من،این سریع پرید وسط گفت خاااااله چرا اینو بغل کردی تو عکس ولی منو بغل نکردی

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰