2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمکدون حتما ببر غذاهاشون نمک نداره. ناخون گیر. نخ و سوزنشامپو وسایل حمام نقاب. اگه پاور بانک هم دا ...

مرسیی

میگم ما بار اول با خانواده ایم و فقط خودمونیم مشکلی نی؟ادم جمعیتی باشه بهتر نیس؟

مرسییمیگم ما بار اول با خانواده ایم و فقط خودمونیم مشکلی نی؟ادم جمعیتی باشه بهتر نیس؟

ن فقط باید خیلی مراقب وسایلتون باشید همین و چون خیلی شلوغه حتما یه مکان هایی رو بزارید که اگه هم رو گم کردید اونجا برید

من پارسال رفتمنقاب یا پوشیه خیلی خوب بود برامجدای از آفتاب، حتی شبا هم گردو خاک داشت یه بخشی از مسیر

اره تو این فکرم از این چادر جلو بسته ها بگیرم با نقاب زیر چادر تیشرت بپوشم باز نمیدونم این خوبه یا عبا چون کوله پشتیم هس

اره تو این فکرم از این چادر جلو بسته ها بگیرم با نقاب زیر چادر تیشرت بپوشم باز نمیدونم این خوبه یا ع ...

من پارسال عبا داشتم ولی اگه بازم قسمت بشه که برم چادر میپوشم

چادر خیلی وجهه بهتری داره

اگه با کوله استین چادرت بالا میره، ساق دست یا ازین استینچه ها که کوتاهن بذار دستت