2777
2789

چرا کسی نبود به من سیاست یاد بده؟ چرا کسی نبود راهنماییم کنه 

گمونم چون مادر نداشتم اینجوری شده .

همه فامیل به زنهاشون احترام میذارن ، مودبن ، دوستش دارن

شوهرم منو مثل یه آدم پست میبینه ،مرتب بی احترامی میکنه ،محبت کلامیش صفره ، من هم خوشکلم هم خیلی خاستگار داشتم اما وقتی با شوهرم ازدواج کردم سیاست نداشتم خودمو جلوش بگیرم و خیلی مهربون و ساده ام ، 

نیکی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند ، چیکار کنم بعد گذشت حدود ۸ سال 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلدی بهش اقتدار بدی؟ 

این توصیه های بیسوادهای اینور و اونور نباید توی هیچ زمینه‌ای اعتماد کرد و گوش داد.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

بلدی بهش اقتدار بدی؟ این توصیه های بیسوادهای اینور و اونور نباید توی هیچ زمینه‌ای اعتماد کرد و گوش د ...

اقتدار دادنم حد و حدود داره ،مثل شمشیر دو لبه است

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...